TokoNip, voorheen Blokker Staphorst
'

Dec 14
DE WOLDEN - Tijdens de Algemene Leden Vergadering van het CDA De Wolden op 13 december is Karin Brouwer gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen, die in maart 2018 worden gehouden. De voordracht van zowel de selectiecommissie als van het CDA-bestuur was unaniem. De ledenvergadering stelde tevens de kandidatenlijst vast. Er is een goede mix van ervaren en nieuwe kandidaten.

Ga door met lezen van "Karin Brouwer lijsttrekker CDA De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 14

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 14
RUINERWOLD - Vrouwenkoor Capriccio onder leiding van Claartje van Dokkum en het Meppeler Mannenkoor onder leiding van Roelof Bosma geven zondag 17 december een kerstconcert in de Nederlands Hervormde kerk Blijdenstein in Ruinerwold, elk met een bijzonder en sfeervol kerstrepertoire.

Ga door met lezen van "Sfeervol concert in Blijdenstein"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 14

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 13
DE WOLDEN - Mevrouw Mariam Mohammadi (30 jaar), de heer Omid Waleed Elias (44 jaar) en mevrouw Inas Riyadh Al-Rassam (38 jaar) en hun 2 kinderen, de heer Oday Waleed Elias (47 jaar) en mevrouw Maysoon Muwafak Al-Loos (43 jaar) en mevrouw Iqra Ali Mohamud (31 jaar) en haar 2 kinderen ontvangen vrijdag 15 december het Nederlanderschap.

Ga door met lezen van "Tien inwoners van De Wolden krijgen het Nederlanderschap"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 13
RUINEN - Het bruist tijdens de kerstvakantie in bezoekerscentrum Dwingelderveld. Iedere dag is er een activiteit of excursie waaraan je kan deelnemen. Er zijn kinderactiviteiten, zoals braakballen pluizen en vogelsnacks maken, maar ook huifkartochten en wandelingen met een boswachter van Natuurmonumenten. Het bezoekerscentrum aan de Benderse 22 in Ruinen is in de kerstvakantie dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur behalve op eerste kerstdag. Tijdens de jaarwisseling zijn er afwijkende openingstijden. Meer informatie en aanmelden voor de activiteiten en excursies kan op www.natuurmonumenten.nl/bcdwingelderveld.


Foto: Natuurmonumenten – Rene Koster

Ga door met lezen van "Poppentheater, braakballen pluizen en vogelsnacks maken"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 13
ZUIDWOLDE - Van dinsdag 26 december t/m vrijdag 29 december kunt u in Museum De Wemme in Zuidwolde heel gewone, maar ook zeer bijzondere verzamelingen bekijken. Het museum is speciaal hiervoor geopend tussen Kerst en Oud en Nieuw van 13.30 en 16.30 uur. De toegang is gratis.

Ga door met lezen van "'Verrassend Verzameld' vier dagen in De Wemme"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 13
REGIO - Het molenaarsambacht is ingeschreven op de Representatieve Lijst van immaterieel cultureel erfgoed van de mensheid bij Unesco. Dat is vandaag bekendgemaakt tijdens de vergadering van het Comité van het Unesco-verdrag in Zuid-Korea. Nederlandse molenaars zijn naar Zuid-Korea afgereisd om het goede nieuws in ontvangst te nemen.


Ga door met lezen van "Molenaarsambacht ingeschreven op Unesco-lijst"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 13

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 13
RUINERWOLD - Coop Koetsier houdt samen met Reinders Vuurwerk Ruinerwold een speciale spaaractie voor vuurwerk. Bij besteding van elke 10 euro ontvang je een zegel, bij het inleveren van een volle spaarkaart ontvang je tot 25 procent korting op een vuurwerkpakket. Er kan gekozen worden tussen vijf pakketten uit verschillende prijsklassen.

Ga door met lezen van "Actie van Koetsier en Reinders Vuurwerk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 12

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 12
REGIO - Tentoonstellingsvereniging De Zuidwesthoek organiseert voor de 29ste keer de Winteravondshow. De inmiddels al jaren bekende veekeuring voor jong en oud vindt plaats op vrijdagavond 15 december, vanaf 18.30 bij loonbedrijf Pieter van der Linde, te Wanneperveen.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Winteravondshow De Zuidwesthoek voor 29e keer"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 12
REGIO - Mooi Wark trekt de aanvraag van een faillissement van boekingskantoor Holties in Ruinen. Het boekingskantoor heeft vlak voor de zitting 100.000 euro betaald aan de Drentse band, CD Hal Ruinen, EKO Geluid & Licht Techniek en Buma. Holties zou tienduizenden euro’s verschuldigd zijn aan de vier partijen. De eisers dienden begin november een faillissementsaanvraag in van boekingskantoor Holties. Bron: RTV Drenthe

Ga door met lezen van "Holties betaalt 100.000 euro aan Mooi Wark en drie andere schuldeisers"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 12
RUINEN - Onlangs is in Ruinen een nieuwe vrijwilligersgroep gestart onder de naam ‘Landschapsbrigade Ruinen’. De groep met zes enthousiaste vrijwilligers gaat de komende maanden geregeld aan de slag met het onderhouden en opknappen van de natuur en het landschap rondom Ruinen. Hierbij kunnen ze nog wat hulp gebruiken! Wilt u de handen uit de mouwen steken en u aansluiten bij de groep? Neem dan contact op met Stefan Pronk van Landschapsbeheer Drenthe.

Ga door met lezen van "Landschapsbrigade Ruinen steekt de handen uit de mouwen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 12
RUINEN - Dinsdag 12 december organiseert het bestuur van Ouderensoos Ruinen een informatieve en gezellige middag in dorpshuis ’t Neie Punt. Deze middag zal gevuld worden met 2 sprekers. Sprekers die een belangrijke rol hebben in het dorp Ruinen!

Ga door met lezen van "Wijkagent en bibliotheek op bezoek bij ouderensoos in Ruinen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 12
RUINERWOLD - Zoals het ook al wel bekend zal zijn, is dat mijn lieve kanjer Milan zijn strijd tegen EDS vaattype na bijna 4 maanden heeft moeten op geven. Mijn strijd ga ik voort zetten om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar EDS. https://www.doneeractie.nl/help-eds-vaattype-de-wereld-uit/-15493

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 11
DE WIJK - Op de A28 ter hoogte van afslag De Wijk is door de gladheid een vrachtwagen van de weg geraakt. De vrachtwagen belande in de berm en kwam in de bosschage tot stilstand. De vrachtwagen chauffeur kwam met de schrik vrij.


Foto: Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 11
RUINERWOLD - Het koppeldarttoernooi bij café Centraal zit er weer op. Er deden 11 koppels mee. Uitslag winnaarsronde: 1 Sem Hoogerhorst en Alex v/d Sterre. 2. Imre Gol en Johan Schalen. Verliezersronde 1. Lard Gol en Martin Schalen. 2. Maurice Jans en Luco Zantingh.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 11
DRENTHE - De (toeristische) ondernemersverenigingen in De Wolden, Hoogeveen, Westerveld en Midden-Drenthe slaan de handen ineen om de regio Zuidwest Drenthe als aantrekkelijk sportgebied op de kaart te zetten. Alle goede voorzieningen (wandel- en fietspaden, zwem- en vaarwater) en verschillende sportieve evenementen nodigen uit om lekker actief buiten bezig te zijn.

Nationaal Park Dwingelderveld

Ga door met lezen van "Zuidwest Drenthe sportief op de kaart! "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Dec 11
DRENTHE - Gedeputeerde Staten stellen aan Provinciale Staten voor om een bedrag van €6,5 miljoen beschikbaar te stellen voor een ‘Vitaliteitsfonds Drentse vakantieparken’. Doel is het realiseren van een kwaliteitsverbetering in het aanbod van vakantieparken in Drenthe. De sector kan daardoor beter aansluiten op de vraag en bestedingen en werkgelegenheid worden gestimuleerd.

Ga door met lezen van "Vitaliteitsfonds voor vitalere vakantieparken in Drenthe"

Geplaatst door B S

Tweet This!

(Pagina 1 van 1048, totaal 20958 artikelen)