'

Jul 1
DE WIJK - Op donderdag 21 juli wordt er weer een wandeling gemaakt langs historische plaatsen in het dorp de Wijk en het prachtige Reestdal. Deze wandeling vindt plaats onder leiding van een gids van de Historische Vereniging de Wijk Koekange. De wandeling gaat door het dorp, langs de Dunninger Es, het kerkpad, Dickninge, Voorwijk en via het Veenhovenplein en de Dorpsstraat weer terug bij het startpunt de “Wieker Meule”.

Tolhuis Dickninge
De wandeling duurt ongeveer 2 uur en start om 14.00 uur bij de Wijker Molen. Prijs van de wandeling is € 2,00 per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis mee. De prijs is inclusief begeleiding van de gids en een boekje met historische informatie. Aanmelden voor de wandeling is verplicht. Dit kan tot 21 juli 12.00 uur bij Tourist Info Het Reestdal, telefoon 0522-443275 of via email: dewijk@touristinfohetreestdal.nl. De wandeling gaat definitief door bij opgave van minimaal 6 personen.

In de maanden april t/m oktober zal de rondwandeling onder begeleiding van een gids op elke derde donderdag van de maand plaatsvinden.
Voor groepen kan er in overleg op andere dagen een afspraak worden gemaakt.

Tolhuis 2

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA