'

Mrt 5
RUINERWOLD - Er zijn diverse muzikanten uit Ruinerwold, Meppel, Hoogeveen en omstreken al een tijdje aan het oefenen. We horen enthousiaste geluiden van verschillende deelnemers. Een aantal zijn ervaren muzikant maar er doen ook mensen mee die nog niet eerder in een band gespeeld hebben en het wel leuk vinden. Mensen zijn bij elkaar ingedeeld op muziekvoorkeur. De muziek is heel divers, aldus Henk Westerbeek van cafe de Kastelein in Ruinerwold. Op 6 maart start hier de eerste avond met een aantal bands, die een paar keer gerepeteerd hebben met elkaar.
Op zaterdag 6 maart start de Battle of the jam met de eerste 3 bands.
De Bucklers met daarin Gerard en Benny Spin, Cor Koppenol en Erwin Nijboer spelen op dezelfde avond als De Bom en Prepared. In De Bom zitten Erjan Bos, Olly Pekelharing, Cor Jol en Brenda Tangenberg. In Prepared zitten: Jenny Brunsting, Bert en Sjoerd van Bremen, Maarten Sterke, Jeroen van Wijk, Monique Felix en Marcel Slomp.

De tweede avond is op zaterdag 13 maart. Hier zijn te zien Just different en The Wankers. In Just different zitten: Bartjan Schinkel, Michael Scheper, Martin Platteschor en Erna van den Berg. In The Wankers zitten: Ronald Buld, Evert Jepma, Rudolf Breddels, Henk Klinge, Jan Willem Timmerman en Vincent Remmelts.

De derde avond is vrijdag 19 maart. Dit zal een avond worden met stevige rock. Wramp met daarin Marco Prij, Rene Buld, Pieter Bas Beijer, Wim van den Berg en Arjan Herskamp zetten een stevige rock avond neer. Surprice.

De laatste avond is zaterdag 27 maart. Deze avond zal eindigen met Pure Experience en Botja. Pure Experience bestaat uit: Edwin Leerling, Cynthia Kho, Emiel Kleene en Sietske Sietsma. Botja bestaat uit: Jasper Toet, Fokko Bosker, Michel van Leeuwen, Jeroen Remmelts, Wendy Kassies en Esther Weppner.
Op deze avond zal er ook gelegenheid zijn voor jammen. Dus neem je gitaar, basgitaar of drumstokjes mee en wie weet wat er voor moois ontstaat. Dit begint dan ook wat vroeger om ongeveer 20:00 uur.

De avonden zullen om ongeveer 22:00 uur starten in café De Kastelein in Ruinerwold. Kortom in de maand maart hoef jij je niet te vervelen. Er is veel kijk en luisterplezier bij de verschillende bands. Tot ziens in De Kastelein.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA