'

Dec 31
ZUIDWOLDE - Het Rode Kruis in De Wolden heeft in Zuidwolde al langer een telefooncirkel. Iedere ochtend zo rond negen uur belt een vrijwilliger van het Rode Kruis naar de nummer 1 van de deelnemerslijst. Deze belt vervolgens de nummer 2 en zo gaat het door tot het aantal deelnemers van de lijst op is.
De laatste belt weer naar de vrijwilliger van het Rode Kruis. De bedoeling van de cirkel is dat er even een praatje gemaakt wordt en gevraagd wordt hoe het gaat. Wordt er niet opgenomen, dan bestaat de mogelijkheid dat iemand er even een kijkje gaat nemen. Mogelijk moet actie worden ondernomen. Bovendien wordt hiermee voorkomen dat een deelnemer ziek thuis ligt, zonder dat iemand daarvan op de hoogte is. Bijkomend voordeel: er wordt af en toe een middag georganiseerd in de Zantingehof.

Behoefte Het Rode Kruis vraagt zich af of hier meer mensen, ook in andere dorpen, behoefte aan hebben.

Ze kunnen zich melden bij Geert Vrielink, Zantingehof 132 in Zuidwolde of per mail: g.a.vrielink@hetnet.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA