'

Jan 22
ROGAT - Onder grote belangstelling is zaterdagmiddag de nieuwe locatie van transportbedrijf Van der Sluis in Rogat officieel en feestelijk geopend. Vanaf de oprichting in ‘82’ was het transportbedrijf aan de Schiphorsterweg gevestigd. Directeur/eigenaar Warner van der Sluis had ‘overbuurman’ commissaris van de Koning Jacques Tichelaar gestrikt om de opening te verzorgen.Tichelaar complementeerde Van Sluis met de nieuwe vestiging en met het feit dat Van der Sluis zich kranig door de crisis heeft geslagen. ‘Kwaliteit en service blijven leveren. En altijd Hollandse chauffeurs aan het werk. Daarmee hebben we het gered’ . Als jonge ondernemer begon Van der Sluis met een truck, uitsluitend gericht op het vervoeren van strobalen. Vijfendertig jaar later heeft het bedrijf de beschikking over 55 trucks en biedt het werkgelegenheid aan tachtig personen. Complimenten had de directeur ook voor de gemeente Meppel voor de medewerking en relatieve snelheid waarmee het e.e.a. is gerealiseerd. Dit gebeurde in anderhalf jaar tijd. Met de nieuwbouw is een investering van vijf miljoen euro gemoeid.

Burgemeester Richard Korteland, onthulde een enorm doek waarop de geschiedenis van het bedrijf treffend is uitgebeeld. Op de nieuwe locatie is het bedrijf ‘klaar voor de toekomst’. Op de oude locatie verrijst t.z.t een paardenmanege.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

1 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Erick says:

    Wel jammer dat er zoveel bomen gekapt moesten worden. Dit alleen om beter zichtbaar te worden.

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA