'

Feb 11
DRENTHE - K&C en poppodium Apollo zijn op zoek naar talentvolle Drentse Dj’s voor Freedom Dance. Het dance-evenement bestaat uit verschillende previews en wordt georganiseerd voor Dj’s die ambities hebben op grote podia te draaien. Jonge meiden worden nadrukkelijk opgeroepen zich te melden. Na de provinciale presentaties worden de drie meest getalenteerde Dj’s uitgenodigd zich te presenteren op de Dance Stage van het Bevrijdingsfestival of het TT-festival in Assen waar jaarlijks duizenden muziekliefhebbers samen komen. Zie www.kcdr.nl.
Volgens Jan Stam, adviseur popmuziek bij K&C, raakt Drenthe meer en meer in de ban van elektronische muziek. K&C en poppodium Apollo springen hier op in met Freedom Dance en helpen de Dj’s graag op weg door hen een podium te bieden.

Muzikale talenten moeten er wel wat voor doen. Tot 1 maart kunnen Dj’s die willen deelnemen zich met een filmpje of audio-opname aanmelden via www.kcdr.nl. Uit alle inzendingen kiest de jury 10 Dj’s. Deze Dj’s draaien in april tijdens de Freedom Dance Previews. Tijdens deze previews kijkt een jury en het publiek of de Dj ook live een show neer kan zetten. De jury selecteert de beste twee Dj’s én het publiek kiest een favoriet. Deze 3 Dj’s draaien op het Bevrijdingsfestival Drenthe of op het TT Festival. Op beide festivals krijgen de Dj´s ieder een half uur draaitijd.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA