'

Feb 11
IJHORST - Natuurvriendin Gerlinde Kuurman uit Meppel heeft een jaar gratis lidmaatschap ontvangen van Natuurbeschermingsvereniging “IJhorst-Staphorst e.o.”. Reden hiervoor is haar heldhaftige daad om in IJhorst een buizerd uit het prikkeldraad te bevrijden. Jan Dunnink, vrijwilliger bij Natuurbeschermingsvereniging “IJhorst-Staphorst e.o.”, las dit bericht en vond dit indrukwekkend genoeg om deze actie van Gerlinde Kuurman te waarderen.

Tijdens een ledencontactvergadering werd zij door hem in het zonnetje gezet en deed ze haar verhaal. Ze zag de buizerd vast zitten in het prikkeldraad bij een bezoek aan IJhorst, aarzelde geen moment en zette de auto aan de kant, greep een jas uit de auto en haalde de buizerd voorzichtig los. Deze bleef opvallend rustig, alsof hij wist, dat het voor zijn eigen bestwil was. Daarna gooide Gerlinde hem in de lucht, waarna de buizerd nog een ererondje boven haar vloog. Gerlinde riep daarna iedereen nog op om vooral altijd goed op te letten en actie te ondernemen, wanneer er dieren in nood verkeren!!

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA