'

Feb 11
REGIO - Op vrijdag 10 februari omstreeks 22.10 uur waren politieagenten bezig met een verkeerscontrole op een parkeerplaats aan de Scholestraat in Steenwijk. Er werd een auto gecontroleerd alwaar drie personen in zaten. De persoon op de achterbank gaf zijn paspoort aan de politie toen om zijn identiteitspapieren werd gevraagd. In zijn paspoort zat echter een briefje van 200 euro. De agenten zagen dat het om een vals geld ging. Hierop is de man, 24 jaar uit Meppel, aangehouden en het nep-geld in beslag genomen.
Uit eerste onderzoek is al duidelijk dat er een paar jaar geleden eerder strafbare feiten zijn gepleegd met valse 200-eurobiljetten met het zelfde serienummer. Politie heeft het biljet in beslaggenomen en de man aangehouden voor nader onderzoek

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA