'

Feb 15
DE WOLDEN - Op 2 maart 2017 worden in het Atlastheater uit Emmen de jaarlijkse Drentse sportprijzen uitgereikt. Dit jaar zijn drie topsporters genomineerd uit De Wolden. Waarvan twee sporters uit Ruinen en een uit Kerkenveld.

Stemmen tussen 17 en 19 februari
Iedereen kan dit jaar stemmen op alle genomineerden, er is geen voorselectie. U kunt stemmen van vrijdag 17 tot en met zondag 19 februari via www.sportgaladrenthe.nl. De uiteindelijke winnaars in de vier categorieën worden bepaald door de publieksstemmen, een topsportjury en een sportjournalistenjury.

Genomineerde
Vanuit gemeente De Wolden zijn er drie genomineerden in twee categorieën. In de categorie sporttalent is Britt Roos (atletiek) uit Ruinen genomineerd voor de aanmoedigingsprijs. In de categorie sportvrouw van het jaar 2016 van Drenthe zijn genomineerd: Nathalie Hof (Hippisch) uit Ruinen en Manon Veenstra (BMX) uit Kerkenveld.

Onder iedereen die een stem uitbrengt worden toegangskaarten voor het gala verloot. Stemmen kan via de website www.sportgaladrenthe.nl.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA