'

Feb 16
RUINEN - Atelier-Galerie Goselaere in Ruinen toont op 18 en 19 februari van 13.00 tot 17.00 uur het werk van cursisten. Zeer verrassend hoe amateurschilders hun creativiteit tot uiting brengen. De getoonde werken zijn met groot enthousiasme het afgelopen jaar gemaakt onder leiding van beeldend kunstenaar Adriana Mast.
De cursisten waren vrij in het kiezen van de onderwerpen en stijlen. De diversiteit en de eigenheid van de werken laten mooi het verschil zien in de benadering en de weergave van de dingen om ons heen. Deze expositie is een bezoek waard. Tijdens de openingstijden van de expositie is Adriana Mast aanwezig om een toelichting te geven en vragen te beantwoorden.

Atelier Goselaere organiseert sinds 2010 jaarlijks een expositie van schilderijen, die gemaakt zijn door de cursisten. Atelier-galerie Goselaere is te vinden aan Witteveen 9, Ruinen, www.goselaere.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA