'

Feb 16
Vragen voor de raadsvergadering van vanavond

ZUIDWOLDE - De fractie van Gemeentebelangen De Wolden werd door enkele inwoners van Ruinerwold attent gemaakt op het feit dat het kunstwerk ‘De Ontmoeting’, in de volksmond ook wel ‘De Wokkel’ genoemd, is verdwenen. Nadat in de loop der jaren het kunstwerk door vandalisme of koperdiefstal al ingekort was is het nu compleet van de terp waarop het stond verdwenen.
Het kunstwerk ‘De Ontmoeting’ werd gemaakt in opdracht en als afsluiting van de ruilverkaveling Ruinerwold/Koekange door Ruud van de Wint en geplaatst op de plek waar de twee stromen uit deze gebieden elkaar ontmoeten, de Wold Aa en de Koekanger Aa.

De afwezigheid van dit toch wel prominente kunstwerk, niet alleen als ontmoetingsplaats van de twee stromen maar tevens als rust-/ontmoetingsplek voor de vele fietsers en wandelaars met de prachtige doorkijk richting de historische kerk te Blijdenstein, roept bij de inwoners vragen op en is voor de fractie van Gemeentebelangen dan ook aanleiding tot het stellen van de volgende vragen:
 Is het college op de hoogte van het feit dat het kunstwerk ‘De Ontmoeting’ verdwenen is?
 Weet het college waar het kunstwerk zich momenteel bevindt, of heeft zij actie ondernomen om de huidige locatie te achterhalen?
 Wat gaat het college doen om het kunstwerk op de oorspronkelijke plek in ere te herstellen?
 Binnen welke termijn kan dit worden gerealiseerd?

Namens de fractie van Gemeentebelangen De Wolden,
P. Groot

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA