'

Feb 27
ECHTEN - Vrijdag 3 maart gaan de leerlingen van ODBS ’t Echtenest, tezamen met hopelijk alle kids uit ons dorp en overige belangstellende kids,´van Binnen naar Buiten´ om met z´n allen te gaan fietsen! De Sponsorcross wordt georganiseerd om hen kennis te laten maken met fietscrossen. Lekker buiten bewegen met deze sport vol snelheid, techniek, fietsbeheersing en spektakel!
De opbrengst van de Sponsorcross zal ten goede komen aan de te realiseren Fietscrossbaan in Echten! De kinderen zullen op zoek gaan naar sponsoren: er kan door de sponsoren een vast bedrag worden ingevuld óf een bedrag per ronde (één ronde zal ongeveer 300 m zijn).Een dezer dagen kunnen jullie de kinderen dus aan de deur verwachten.

De start van deze tijdelijke baan zal te vinden zijn aan de Kipstukkenweg, vanaf school is dit het ´Fietspad over de Nes´ over en aan het eind gelijk rechts, het zandpad op. Aan alle kinderen: gaaf als jullie meedoen aan de cross; elke fiets is goed…(gewoon, mtb of cross..), trek kleding aan dat vies mag worden zorg eventueel voor bescherming en....GOOI JE SPIEREN LOS OP DE SPRONSORCROSS!!!
Deze middag zien we jullie, en hopelijk vele toeschouwers, graag om 14.00 uur verschijnen aan de START van de ´Sponsorcrossbaan´!

Wethouder Jan van ’t Zand zal tezamen met de kids op de fiets stappen om een ronde mee te ‘crossen’, deze sportieveling is o.a. aandachtswethouder van Echten en heeft ondermeer ‘Sport’ in zijn portefeuille
We hebben alle kinderen gevraagd een naam te verzinnen voor de nieuwe Fietscrossbaan in Echten; tijdens de Sponsorcross wordt de naam van de nieuwe baan én de winnaar bekend gemaakt!

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA