TokoNip, voorheen Blokker Staphorst
'

Mrt 20
ZUIDWOLDE - Op 13 mei 2017 geeft popkoor Just Fun het jubileumconcert met als thema "vrienden van Just Fun". Aan dit concert werken diverse artiesten uit Zuidwolde en omstreken mee te weten; Arla Brandsman, Klets, Dirty Dog, Djembegroep Fluitenberg, Dansgroep Dos en Balance.

Om de begroting sluitend te krijgen worden door de leden van het koor de handen uit de mouwen gestoken. Zoals u ziet op de foto. Leuke 'geluks-potjes' gemaakt door leden van Just Fun. Deze potjes zijn verkrijgbaar op onze marktkraam tijdens het evenement: 'Heel Hoogeveen Bakt' op zaterdag 25 maart in de Tamboerpassage Hoogeveen. Niet alleen deze 'gelukspotjes' zijn te koop tijdens dit evenement. Ook onze heerlijke nootjes. Binnenkort meer informatie met betrekking tot de kaart-voorverkoop.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA