'

Apr 19
DE WIJK - Sporten is belangrijk voor iedereen! Naar mate men ouder wordt, is het op peil houden van fitheid en gezondheid steeds belangrijker. Daarom nodigen wij alle 65+ers in en rondom de Wijk uit voor een Fit-test op dinsdag 9 mei in ontmoetingscentrum De Havezate.
De fitheidstest is bedoeld voor inwoners in en rondom de Wijk die graag meer zouden willen bewegen dan zij nu doen. De fitheidstest duurt ongeveer één uur en is speciaal voor 65-plussers ontwikkeld en meet onder meer uithoudingsvermogen, lenigheid, handvaardigheid, knijpkracht, reactiesnelheid en bloeddruk. Bij de test zijn ook de nodige specialisten aanwezig, die waar nodig, advies kunnen geven.

Bewegingsactiviteiten
Er zijn na deze fitheidstest voldoende mogelijkheden om te blijven bewegen. Er is ter plekke informatie over het sport- en beweegaanbod in de buurt. Bent u nieuwsgierig naar uw fitheid? Kunt u advies gebruiken om dit te behouden of te verbeteren? Dan kunt u de per post ontvangen antwoordbrief voor 26 april 2017 retour sturen. Voor vragen, of als u nog geen antwoordbrief hebt ontvangen met de post, maar deze wel wilt, kunt u contact opnemen met Gerdo van Dalen, sportfunctionaris, via telefoonnummer 14 0528 of e-mail sport@dewolden.nl.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA