'

Apr 20
ROGAT - De VVD fractie wil graag horen wat er leeft en speelt in de diverse wijken van de gemeente Meppel. Daarom gaat ze de wijken in. De fractie, bestaande uit Frank Perquin, Marisa Grotens, Robin van Ulzen, Annigje Udinga en wethouder Roelof Pieter Koning zijn op maandag 1 mei te gast in Rogat.
Udinga: ‘Daar zitten we vanaf 20 uur aan de keukentafel bij de Familie De Vries aan Rogat 32. Iedereen die mee wil praten over Rogat, Broekhuizen en De Schiphorst en wat daar zou moeten gebeuren, is van harte welkom. Een week later zijn we vervolgens op 8 mei te gast bij de familie Van Leeuwen in de Haveltermade. Aan het Troelstraplein 54 hopen we van buurtbewoners te horen wat er beter kan. Alle informatie wordt meegenomen en kan gebruikt worden als input voor b.v. commissie- en raadsvergaderingen en het verkiezingsprogramma van de VVD. Wie wil komen mag zich melden bij de gastheer of even een e-mail sturen naar a.udinga@meppel.nl. Iedereen is welkom.’

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA