'

Apr 27
RUINERWOLD - Een van de mooie bezienswaardigheden van Ruinerwold is toch wel Museumboerderij De Karstenhoeve! Ieder jaar kunnen we weer een groot aantal bezoekers verwelkomen en vertellen over de historie van het boerenleven en van Ruinerwold.

Museumboerderij Karstenhoeve1
Nu zoeken we nog mensen die op de laatste maandag van de maand ’s middags van 13.00 uur tot 15.00 uur willen helpen schoonmaken. De data zijn : 29 mei, 26 juni, 31 juli, 28 augustus en 25 september . Het gaat hierbij vooral om het stof (en spinnen) vrij maken van het museumgedeelte, zodat we weer vol trots het prachtige museum aan de gasten kunnen laten zien.
Ook zouden we graag mensen erbij willen hebben die een gedeelte van de rondleiding willen doen. Of in ieder geval aanwezig willen zijn tijdens de openingstijden om de gasten te ontvangen en deze te voorzien van koffie of thee enz.

Interesse? U kunt even bellen met de beheerder Petra Nieuwenhuis : telefoon 06-13750919 of een mailtje sturen aan info@karstenhoeve.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA