'

Mei 19
DE WIJK - Het ochtendgloren in het Reestdal beleven? En dan na een prachtige wandeling, een heerlijk Wieker Meule ontbijt nuttigen? Ga dan 25 mei vroeg uit de veren en ga dauwtrappen in de omgeving van De Wijk.
Kortom voor heel veel mensen organiseren de vrijwilligers van Tourist Info Het Reestdal in de Wijk het traditionele dauwtrappen met Hemelvaartsdag 25 mei 2017. De start is tussen 6 en 7 uur ’s morgens bij het TIP kantoor in de Wijk (onder de molen). Er is een prachtige route door het Reestdal van ongeveer 10 km uit gezet. De kans om reeën te spotten en ooievaars te horen klepperen is groot. Na afloop staat er voor de wandelaars een ontbijtbuffet klaar in de molen. De kosten voor dit alles zijn € 7,50 voor volwassenen, kinderen tot 12 jaar kunnen gratis mee. Opgave t/m 20 mei 2017.

Opgave en inlichtingen : TIP kantoor in de Wijk, tel. 0522 443275 of per mail: dewijk@touristinfohetreestdal.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA