'

Apr 25
VEENINGEN - Maandagochtend was het even schrikken geblazen bij groep 5-6 van het Veldboeket in Veeningen. Plotseling kwamen twee leden van het Brede school team de klas binnenvallen. Ze wilden graag een filmpje laten zien. Het filmpje laat zien hoe burgemeester Roger de Groot de winnaar van de prijsactie lootte. Alle 500 namen van de kinderen die een profiel hebben aangemaakt op actiefnaschooltijd.nl waren uitgeprint en in een grote bak gedaan.

Ga door met lezen van "Ciska Mulder wint schoolreisje voor de hele klas van actiefnaschooltijd.nl"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 25
RUINERWOLD - Op woensdag 27 april 2016 is het echtpaar Brand-Jalvingh 65 jaar getrouwd. 1e Loco-burgemeester Jan ten Kate feliciteert het echtpaar namens het gemeentebestuur op zaterdag 30 april 2016. Het
echtpaar woont aan de Meerkoetlaan in Ruinerwold.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 25
DE WOLDEN - Op woensdag 4 mei vindt de Nationale Herdenking plaats. De gemeente verzoekt u hiermee rekening te houden. Op verschillende locaties in De Wolden vinden herdenkingsbijeenkomsten plaats. Belangstellenden zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Ga door met lezen van "Nationale Herdenking op woensdag 4 mei 2016"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 25
ZUIDWOLDE - Voor Zwemvereniging De Watersnip uit Zuidwolde wordt het absoluut een zonnige zomer. De vereniging bestaat 50 jaar, en dit wordt tijdens het zomer seizoen groots gevierd. Nog steeds heeft de vereniging het zelfde doel als in de jaren ’60. Op een leuke recreatieve manier met de zwemsport bezig zijn. Veel is het zelfde gebleven. Zo is zwembad De Waterlelie in Zuidwolde nog steeds de thuishaven van de vereniging en is ook het diplomazwemmen altijd gebleven. Natuurlijk zijn er ook nieuwe onderdelen geïntroduceerd. Zoals Aquafit in 2014. Ideaal voor iedereen die het wedstrijdzwemmen niet ambieert maar wel wil sporten in het water.

Ga door met lezen van "De Watersnip viert 50-jarig jubileum"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 25
DE WIJK - De kinderen van groep 3 van OBS De Horst hebben woensdagochtend allemaal mooie versjes voorgedragen aan de bewoners van verzorgingshuis Dunninghe in De Wijk. Iedere maand gaat één klas van deze school hier op bezoek, in het kader van het project Jong & Wijs. Dit project is een samenwerking tussen OBS De Horst en verzorgingshuis Dunninghe, jongerenwerk van Welzijn De Wolden en de sportfunctionaris van de gemeente.

voorlezen groep 3 foto 2A

Ga door met lezen van "Kinderen OBS De Horst lezen voor aan bewoners Dunninghe"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 25
Glasvezel nu of nooit voor De Wolden

DE WOLDEN - Overal in de media worden we, terecht, aangespoord om een abonnement op het glasvezelnetwerk te nemen om zo een toekomstbestendig en snel internet-netwerk mogelijk te maken voor heel De Wolden. Toch horen we nog van veel mensen dat er onduidelijkheid is over het aantal abonnementen dat we nodig hebben om verder te kunnen gaan. Om voor eens en voor altijd een einde aan eventuele twijfel en onzekerheid te maken volgt hier een overzicht van hoeveel abonnementen we werkelijk nodig hebben. U zult zien dat er nog veel abonnementen nodig zijn.

Ga door met lezen van "Nog niet voldoende abonnementen voor glasvezelnetwerk afgesloten"

Geplaatst door B S

Tweet This!