'

Jun 11
IJHORST – Op zaterdagmiddag 11 juni a.s. zal er een open dag worden gehouden op Familiecamping De Vossenburcht. Iedereen is vanaf 13.30 uur van harte welkom op de camping aan de Bezoensweg 5 in IJhorst. Het belooft voor jong & oud een gezellige dag te worden met diverse activiteiten en muziekoptredens!

Ga door met lezen van "Open dag op Familiecamping De Vossenburcht"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 11
RUINEN - Volgens een verhaal is ten tijde van de Tachtigjarige Oorlog een Spaanse soldaat vermoord op het Dwingelderveld. De band ‘Moorland’ raakte door dit verhaal geïnspireerd en componeerde muziek. Op 19 juni presenteert de band haar nieuwste clip ‘The Spanish Soldier’. Dit vindt plaats in bezoekerscentrum Dwingelderveld, Benderse 22 in Ruinen. Vanaf 15.00 uur wordt de clip getoond en is iedereen welkom om te genieten van dit muziekspektakel. De toegang is gratis.

Moordenaarsveen Erik Bethlehem

Ga door met lezen van "Presentatie muziekclip ‘Spanish Soldier’ in het Dwingelderveld"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 11
RUINERWOLD - Speeltuin Kosterij Vanmiddag organiseert vanmiddag Speeltuinvereniging de Woldklimmers een Kinderfair in de speeltuin aan de Kosterij. Van 15.30 uur tot 18.30 uur is er van alles te beleven! Een leuke markt, een Kubb demonstratie, je kan geschminkt worden, lekker springen op het springkussen, eten en drinken, grabbelen en leuke spelletjes spelen. Voor leden van de vereniging zijn veel van deze activiteiten gratis! Kom vanmiddag gezellig langs!

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 11
OOSTEINDE - De snelheden waarmee bestuurders Oosteinde “aanvliegen” en binnenrijden blijft een punt van zorg. Deze maand mochten 3 bestuurders hun rijbewijs inleveren omdat ze op de Hesselterweg de toegestane snelheid van 60 km per uur met meer dan 50 kilometer overschreden. Respectievelijk 132 en twee keer 119 na aftrek van de correctiesnelheid.

Ga door met lezen van "Snelheden Hesselterweg Oosteinde blijft punt van zorg"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 11
afiche chinese middag1

Geplaatst door B S

Tweet This!