'

Jul 11
DE WIJK - In De Wijk zijn afgelopen nacht twee mannen uit die plaats opgepakt omdat ze een vuurwapen bij zich hadden. Agenten zagen het tweetal van 37 en 40 jaar op de Commissieweg rijden en besloten hun auto te controleren. De politie gaf een stopteken, maar de bestuurder reed door. Toen agenten het zwaailicht en de sirene aanzetten, besloot de automobilist toch maar te stoppen. In de auto vonden agenten een vuurwapen en munitie. De twee zijn aangehouden en zitten nog vast.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 11
RUINERWOLD - Op zondag 10 juli was het dan zover, de tentoonstelling over oldtimers en klassieke motoren van inwoners uit Ruinerwold, werd geopend door Wil Hartog, de bekende motorcoureur. Tegen twee uur zag het al zwart van de mensen bij de Karstenhoeve en vrijwel iedere motorliefhebber uit Ruinerwold en verre omstreken stond klaar in de baanderhoek waar met stropakken en statafels een gezellige binnenplaats was gecreëerd.

KHR-wilhartogbijdekh1AA

Ga door met lezen van "Wil 'de Witte Reus' Hartog opent motortentoonstelling"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 11
STAPHORST - De leden van de Duikvereniging Staphorst (DVS) zijn weer een bijzondere ervaring rijker. Ze hebben zaterdag 9 juli gedoken in onderwaterpark Naturagart. Naturagart is een bekende duikstek in het Duitse Ibbenbüren. Je volgt hier een 1,2 kilometer lang duikparcours vol schitterende steenformaties, ruïnes, grotten, gangenstelsels en een scheepswrak. Naturagart is een van de grootste, kunstmatig aangelegde duikbassins ter wereld.

Ga door met lezen van "DVS duikt met enorme vissen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 11
MEPPEL - In de nacht van zondag op maandag is een persoon van een personenauto gewond geraakt toen de auto op de Burgemeester Knopperslaan in Meppel achter op een vrachtauto botste. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog onbekend. De man is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Meppel gebracht. De berger heeft de auto afgevoerd en de vrachtauto kon zijn weg vervolgen.de politie heeft alles op papier gezet.



Foto's/Video Arjan Tien - 112Fotografiemedia.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 11
RUINERWOLD - De vakantie is net begonnen en wat is er leuker dan tennissen op het strand. De jeugdcommissie van TC ’t Wold organiseert aankomende zaterdagmorgen 16 juli een beachtennis toernooi voor de jeugd.
Wie: schooljeugd vanaf 10 jaar tot 14/15 jaar.
Waar: bij de tennisclub TC t’ Wold, achter de sporthal
Inschrijven: vanaf 09:45 uur
Aanvang toernooi: 10 uur
Kosten: € 2,--

Je hoeft je niet op te geven, als je mee wilt doen, op tijd komen om in te schrijven.
Jeugdcommissie TC ’t Wold.


Geplaatst door B S

Tweet This!