'

Jul 21
DRENTHE - De provinciale stimuleringsmaatregel ‘Asbest eraf, zonnepanelen erop’ is een succes. Dankzij deze subsidieregeling, bedoeld voor agrariërs, voormalige agrariërs en eigenaren van voormalig agrarisch gebouwen, is in Drenthe al 175.000 m² asbestdak verwijderd en ongeveer 18.000 m2 zonnepanelen geplaatst, met een gezamenlijk vermogen van 3,8 miljoen wattpiek.


Ga door met lezen van "Stimuleringsregeling Asbest eraf, zonnepanelen erop ook in Drenthe succes!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 21
REGIO - Bestaande koopwoningen waren in het tweede kwartaal van 2016 in alle onderscheiden regio’s duurder dan een jaar eerder. In de Randstad was de prijsstijging veel groter dan gemiddeld, buiten de Randstad aanzienlijk kleiner. De prijsstijging in Nederland is de grootste sinds de woningmarktcrisis in 2008. Dit blijkt uit het onderzoek naar de prijsontwikkeling van bestaande particulieren koopwoningen in Nederland van CBS en het Kadaster.

Ga door met lezen van "Koopwoningen duurder"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 21
DE WIJK - Het was afgelopen dinsdag een bijzondere dag in zwembad de Wijk. En dat kwam niet alleen door de hoge temperaturen. Maar het was 'Annetdag.' Badjuf Annet IJmker werd door de collega's van dit mooie zwembad in het zonnetje gezet. En dat verdiende zij echt.

annetdag1

Ga door met lezen van "Badjuf Annet IJmker in zonnetje gezet"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 21
MEPPEL - De eerste Donderdag Meppeldag van dit jaar staat in het teken van eten. Proeven, smullen, gezelligheid en entertainment dat is Mmmm lekker Meppel op 21 juli. Lekker en gezond eten, taarten bakken, barbecueën het is allemaal helemaal trendy.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Eerste DMD staat in het teken van eten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 21
MEPPEL - Akoestische gitaren overheersen tijdens de vierde editie van de Meppeler Nacht van de Popmuziek op vrijdag 11 november. De organiserende werkgroep, onder leiding van Eric Grotens, zoekt dit jaar de samenwerking met De Muziekcoöperatie, Stichting De Grote Trek en Scala Meppel. Op diverse locaties in de stad treden gitaristen op. Overwogen wordt om een looproute te creëren langs alle locaties met live-muziek. De komende weken wordt onderzocht of het mogelijk is om gebruik te maken van de Grote Kerk.

Ga door met lezen van "Meppeler Nacht van de Popmuziek zoekt gitaristen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 21

Foto Persbureau Meter

HOOGEVEEN - Woensdagavond heeft er brand gewoed op een bovenetage van een woning aan de Dotterbloem in Hoogeveen. Het vuur zou ontstaan zijn in een slaapkamer. De bewoners waren thuis op moment van uitbreken van de brand. De bewoner heeft nog geprobeerd te blussen maar dat lukte niet. Op de slaapkamer stonden computers en andere elektronische spullen die verloren zijn gegaan. Over de verdere omvang van de schade is niets bekend. Wel was er bovendien rookschade in het huis. De brandweer had het vuur snel onder controle. De man is met rookinademing per ambulance naar het ziekenhuis gegaan.

Geplaatst door B S

Tweet This!