'

Jul 26
MEPPEL – Op de A32 ter hoogte van Meppel is dinsdagmiddag een auto op de vangrail terecht gekomen. Over de oorzaak is niets bekend. Er raakte bij deze vreemde manoeuvre niemand gewond. Een bergingsbedrijf heeft de auto weer van de vangrail getild. Het verkeer had weinig hinder van het ongeval.


Foto Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 26
REGIO - De loonkosten per gewerkt uur van werknemers zijn met 0,6 procent gestegen in 2015. Dit is de kleinste stijging sinds 1996. In enkele bedrijfstakken zijn de loonkosten zelfs gedaald. De loonkostenstijging bleef vorig jaar vooral beperkt door lagere werkgeverspremies voor pensioen. Dat meldt CBS.

Ga door met lezen van "Kleinste loonkostenstijging in 20 jaar"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 26
ZUIDWOLDE - Met ingang van woensdag 6 april 2016 is de milieustraat in Zuidwolde weer op woensdagavond geopend van 18.00 tot 20.00 uur. Deze avondopenstelling is tot en met woensdag 28 september 2016. Wanneer u afval brengt, neemt u een geldig legitimatiebewijs mee, waaruit blijkt dat u inwoner bent van De Wolden.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 26
RUINEN - In stilte fietsend achter elkaar aan over het Dwingelderveld, met op de achtergrond het geluid van de fluitende vogels. Voorop fietst de gids van Natuurmonumenten. Op vrijdag 29 juli, 5 en 12 augustus van 19.30 tot 22.00 uur fietst men mee langs historische plekjes van het Dwingelderveld en onderweg vertelt de gids over wat het natuurgebied zo uniek maakt. Vooraf aanmelden is nodig en kan via www.natuurmonumenten.nl/bcdwingelderveld of aan de balie van het bezoekerscentrum, Benderse 22 in Ruinen. Neem zelf een fiets mee en vergeet de verrekijker niet.

Nationaal Park Dwingelderveld

Ga door met lezen van "Het Dwingelderveld ontdekken op de fiets"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 26
DRENTHE - Het college van Gedeputeerde Staten stelt € 100.000,- beschikbaar voor nieuwe zonne-coöperaties. Zonne-coöperaties kunnen met dat geld voor maximaal € 5.000,- per initiatief kennis inhuren en noodzakelijke opstartkosten betalen. Coördinatie en begeleiding van deze initiatieven vindt plaats via de nieuw op te richten Werkplaats Zon. Initiatiefnemers kunnen via de coördinator van de werkplaats, de Natuur en Milieufederatie Drenthe, de ondersteuning aanvragen.

Ga door met lezen van "Hulp bij ontwikkeling grootschalige collectieve zonneparken"

Geplaatst door B S

Tweet This!