'

Okt 19
KOEKANGE - De geldautomaat van de Rabobank is vanaf 19 oktober te vinden in supermarkt Spar Koetsier aan de Dorpsstraat 26 in Koekange. De huidige geldautomaat is vanaf 17 oktober niet meer beschikbaar. De huidige automaat moest vervangen worden om te kunnen blijven voldoen aan de veiligheidseisen. Deze vervanging vraagt een grote investering terwijl er steeds minder gebruik wordt gemaakt van de automaat. ‘Steeds meer klanten maken voor hun dagelijkse geldtransacties, voor bijvoorbeeld boodschappen, gebruik van de pinmogelijkheid bij winkels’, vertelt Marco Dirksen, directeur Particulieren.

Ga door met lezen van "Geldautomaat verhuist"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 19
DE WIJK - De herfstvergadering van de imkers (NBV) afdeling de Wijk e.o. stond dit jaar o.a. in het teken van een jubilaris: imker Wiecher Troost is dit jaar 25 jaar lid van de NBV afdeling de Wijk. Wiecher heeft zich deze 25 jaar voor de vereniging zeer verdienstelijk gemaakt. Volgens de voorzitter een vriendelijke en bescheiden man, met hart voor de natuur en met veel kennis van zaken van de bijenstand.

fullsizerender1

Ga door met lezen van "Lovende woorden voor imker Wiecher Troost"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 19
REGIO - In september 2016 zijn 3 duizend asielzoekers en nareizende gezinsleden in Nederland geregistreerd. Dat waren er 645 meer dan in augustus, en 5,4 duizend minder dan een jaar eerder. Dat meldt CBS. De Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) registreerde in september 1 805 eerste asielverzoeken en 1 225 nareizigers. Ruim een kwart van de asielzoekers kwam uit Marokko (16 procent) en Algerije (12 procent). Van de nareizigers in september kwam drie kwart uit Syrië.

Ga door met lezen van "Ruim 3 duizend asielzoekers en nareizigers in september"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 19
BERGHUIZEN - Wat gebeurt daar nou precies aan de Weidenweg in Ruinerwold bij Pluimveebedrijf Ekkelkamp? Dat het een mooie kapschuur gaat worden zoveel is wel duidelijk. 'De redactie was 'er als kippen bij' om het Freek Ekkelkamp persoonlijk te vragen. Het wordt inderdaad een half dichte kapschuur waar toeristen, fietsers, toevallige passanten, of bezoekers van de eierautomaat even kunnen gaan zitten en genieten van een vers kopje koffie.

freek-3

Ga door met lezen van "Behalve eieren ook koffie en fruit verkrijgbaar bij Freek"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 19
RUINEN - Op zaterdag 22 oktober is er live muziek bij de Herberg van Rune. Op deze avond speelt de tweemans coverband Koffer. Dit is een nieuwe tweemans formatie bestaande uit Geert Borchers en Jan Miltenburg. De naam Koffer verwijst gekscherend naar het Engelse woord ‘Cover’. En dat is precies wat dit duo brengt tijdens een optreden.

Ga door met lezen van "Live muziek in de Herberg van Rune"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Okt 19
1a2a8a

RUINERWOLD - De brandweer van de Ruinerwold moest dinsdagmiddag uitrukken voor een buitenbrand aan de Buitenhuizerweg in Ruinerwold . Bij de brand kwam veel rook vrij. De brand woedde naast een schuur. De schuur heeft geen schade opgelopen. De brandweer had de brand snel onder controle. Foto/Video Arjan Tien - www.112Fotografiemedia.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!