'

Jan 25
DE WIJK - Het bestuur van de nieuwe stichting De Slenken nodigt alle belangstellenden in De Wijk en ruime omgeving uit voor een zwembadavond op woensdag 25 januari om 20.00 uur in De Havezate in De Wijk. Wat staar er op het programma?

zwembad de Slenken1
Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Zwembadavond over verzelfstandiging De Slenken "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 25
DRENTHE - Vijf ontwerpteams deden mee aan de eerste Biobased ontwerpwedstrijd van Noord-Nederland. De teams met nationale en internationale studenten van de opleiding Industrieel Product Ontwerpen van Hogeschool Windesheim hebben 35 unieke ontwerpen gemaakt van groene bestanddelen (biomassa) en kunststoffen op basis van natuurlijke materialen. De teams hebben onder andere lampen van gerecycled karton, biobased drinktuitjes voor op citrusvruchten gemaakt en zelfs groene wachthuisjes ontworpen waar de supersnelle ebiker in kan schuilen.

Ga door met lezen van "Eerste Biobased ontwerpen voor Pop-Up Museum gereed"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 25
RUINERWOLD - Voetbalvereniging VV Ruinerwold gaat voor het seizoen 2017-2018 op zoek naar een nieuwe trainer voor de eerste selectie. In december werd met de huidige trainer Gert Jan Hoekstra contractverlenging overeengekomen. Beide partijen waren zeer content met de verlenging met nog één seizoen.

Ga door met lezen van "VV Ruinerwold alsnog op zoek naar nieuwe trainer"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jan 25
Uitgevoerd door de Koninklijke Muziekvereniging ‘Apollo’

DE WIJK/IJHORST - Zaterdagavond 28 januari 2017 heeft de Koninklijke Muziekvereniging ‘Apollo’ uit de Wijk de eer om de Nederlandse première te mogen spelen in de Protestantse kerk van IJhorst de Wijk. We zijn als vereniging trots op deze gelegenheid om deze toegankelijke symfonie te mogen uitvoeren. Jacob de Haan zal hierbij als componist natuurlijk niet ontbreken. Daarnaast zal hij ook een aantal van zijn werken zelf dirigeren! Er kunnen 250 liefhebbers van de muziek van Jacob de Haan plaats nemen in het oude kerkje waar de klanken van het stuk zeker tot hun recht zullen gaan komen!

Ga door met lezen van "Nederlandse Première van Jacob de Haan ‘Salamander Symfonie’"

Geplaatst door B S

Tweet This!