'

Feb 1
RUINERWOLD - OBS De Dissel, CBS De Arendsvleugel en de Harm Vonckschool uit Ruinerwold deden met nog 250 scholen mee aan de jaarlijkse Wecycle-inzamelactie voor kleine afgedankte elektrische apparaten. De school ontvangt hiervoor een cadeau. Wecycle zorgt ervoor dat de apparaten optimaal worden gerecycled en doneert 285 verjaardagsboxen aan Stichting Jarige Job.

Ga door met lezen van "Scholen zamelen in voor jarige job"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 1
MEPPEL – Woensdagochtend is een pand aan Eekhorstweg in Meppel tijdelijk ontruimd geweest. Het pand stond vol met rook nadat een motor van een afzuiginstallatie in brand was gevlogen. Het betrof een pand van de werkvoorzieningsschap Reestmond. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt. De oorzaak van brand wordt onderzocht .


Foto's/Video Arjan Tien - 112Fotografiemedia.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 1
ECHTEN - Vrijdag 10 februari om 20.00 uur start de eerste Drentse Quiz in dorpshuis d’ Olde Karke in Echten. Deze quiz wordt georganiseerd door de activiteiten commissie van d’olde Karke. Aanmelden kan door een mail te sturen aan acoldekarke@outlook.com tot en met 7 februari.

Ga door met lezen van "Primeur in Echten, Drentse Quiz"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 1
ZUIDWOLDE - Leden van Mountainbike Vereniging Zuidwolde e.o. zijn begonnen met de voorbereidingen voor de Jo Mullertocht, die op zondag 19 maart wordt gehouden. Een enthousiaste groep mountainbikers heeft een gedeelte van de route gereden. Op deze manier werd bekeken of er nog wijzigingen in de route noodzakelijk zijn.

Ga door met lezen van "MTB’ers testen route van Jo Mullertocht"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 1
23 april t/m 29 oktober 2017

DRENTHE - Hoe een klein nomadenvolk uitgroeide tot een supermacht in Azië. De grote archeologische tentoonstelling The Great Liao - Nomadendynastie uit Binnen-Mongolië (907-1125) vertelt het bijzondere verhaal van de machtige Liao-dynastie in de 10de en 11de eeuw.

Ga door met lezen van "The Great Liao - Nomadendynastie uit Binnen-Mongolië (907-1125)"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 1
RUINERWOLD - Op het paars van de krokussen zullen we nog even moeten wachten, maar de paarse GDW-caravan duikt de komende maand weer op in Ruinerwold! Elke zaterdag in februari staat de opvallende paars-blauwe caravan weer bij de Coop in Ruinerwold.

Ga door met lezen van "Paarse caravan weer naar Coop Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!