'

Feb 2
DRENTHE - Tijdens een feestelijke bijeenkomst vierde Drenthe College op donderdag 2 februari in Assen de officiële start van het Practoraat Zorg & (Sensor)Technologie. Dit is het eerste practoraat op dit vakgebied in Nederland en beslaat met haar brede samenwerking nagenoeg heel Drenthe.

Ga door met lezen van "Drents Practoraat voor moderne zorg uit de startblokken"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 2
KERKENVELD - Door de koude weersomstandigheden van de afgelopen weken zijn de herstraatwerkzaamheden van de Ringdijk in Kerkenveld uitgelopen. De gemeente verwacht de werkzaamheden in week 6 (van 6 t/m 10 februari) te kunnen afronden.

Ga door met lezen van "Werkzaamheden Ringdijk Kerkenveld "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 2
DE WIJK - Dinsdagavond 14 februari 2017 organiseert gemeente De Wolden een inloopavond als aftrap van het project Herinrichting Dorpsstraat de Wijk. Geïnteresseerden zijn van harte welkom van 19.00 tot 21.00 uur in Ontmoetingscentrum De Havezate.

Ga door met lezen van "Herinrichting Dorpsstraat de Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 2
ZUIDWOLDE - Stichting Welzijn De Wolden en woonwijkcentrum Tonckenshuys houden dinsdag 7 februari een informatieavond voor vrijwilligers en mantelzorgers. Het thema is ‘Praktisch handelen’. De bijeenkomst vindt plaats in het Tonckenshuys in Zuidwolde en begint om 19.30 uur.

Ga door met lezen van "Informatieavond mantelzorgers"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 2
RUINERWOLD - 'Met trots kunnen we melden dat Rob Verra het aankomende seizoen de nieuwe hoofdtrainer is van KIOS Ruinerwold' aldus het bestuur. De 34-jarige inwoner van De Blesse neemt daarmee deze zomer het roer over van Adri Kok.

Ga door met lezen van "Nieuwe trainer KIOS Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 2
ZUIDWOLDE - Tijdens deze workshop maken we een beeldje in speksteen. We starten natuurlijk met het uitzoeken van jouw steen, welke daagt jou uit? Werken vanuit deze prachtige steen, je verwonderen over hoe lang dit stuk materiaal wat jij nu in je hand houdt zich in de aardlagen heeft gevormd.

Ga door met lezen van "Workshop Speksteen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 2
Samenwerking Alfa-college Hoogeveen en Rabobank Zuidwest-Drenthe

ZUIDWOLDE
- Drie derdejaarsstudenten van de Business School en van het Alfa-college in Hoogeveen presenteerden dinsdag 31 januari hun ondernemersplan aan een deskundige jury. Student Business Retail, Ronnie Boelen (27) uit Zuidwolde won met zijn plan een cheque van €100.


Ga door met lezen van "Ronnie Boelen heeft het beste ondernemersplan"

Geplaatst door B S

Tweet This!