'

Feb 3
DRENTHE - De 74-jarige Pieter van Beyma uit Emmen, overgrootvader van 2 achterklein-kinderen, maar hij is nog lang niet van plan om achter de geraniums te gaan zitten. In plaats daarvan start hij het bedrijf B.V. Smart Personeelsdossier Nederland vanaf Kanaal A zz 11 in Emmen. Hij bedacht daarvoor een bijzonder concept waarbij hij ook ouderen aan het werk probeert te houden tot aan hun pensioengerechtigde leeftijd en hij tegelijk ondernemers ontlast die worstelen met de wetgeving op het gebied van personeelsbeleid.

Ga door met lezen van "74-jarige overgrootvader start Smart Personeelsdossier Nederland"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 3
2,2 miljoen euro voor Drentse scholen, 3 miljoen voor Groningse scholen

DRENTHE - Er is de komende jaren 5,2 miljoen euro beschikbaar voor het cultuuronderwijs op de basisscholen in Drenthe en Groningen. Dit bedrag komt uit de rijksregeling Cultuureducatie met Kwaliteit van het Fonds voor Cultuurparticipatie, van de provincies en de gemeenten Emmen en Groningen. Met het bedrag worden doorgaande leerlijnen dans, theater en bijvoorbeeld erfgoed op de scholen gerealiseerd en creatieve partnerschappen tussen scholen en cultuurinstellingen gestimuleerd.

Ga door met lezen van "Vijf miljoen euro voor cultuuronderwijs in Noord-Nederland"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 3
RUINEN – Vrijdag 3 februari wordt er voor zowel kinderen als volwassenen een film gedraaid in dorpshuis ’t Neie Punt te Ruinen. De kinderfilm begint om 16.00 uur en entree bedraagt € 3,50. Tijdens de filmmiddag is er popcorn en ranja voor alle kinderen. De volwassenfilm begint om 20.00 uur, hiervoor bedraagt de entree € 5,00. Dit is inclusief koffie/ thee en cake.

Ga door met lezen van "Filmmiddag en avond in ‘t Neie Punt te Ruinen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 3
ZUIDWOLDE - Zangeres Wilma Fieten brengt een nieuwe cd uit, opgenomen in samenwerking met René Karst. De cd ‘Mijn hart denkt nog altijd aan jou’ is haar vierde cd en daarnaast maakte Wilma Fieten-Van Dijk nog de twee albums ‘Silhouet’ en ‘Helemaal mijzelf’. Wilma, die vanaf haar zestiende al in diverse bands zong, werd solozangeres toen de combinatie van zingen met haar eigen bedrijf niet meer lukte.

Wilma Fieten

Ga door met lezen van "Nieuwe cd Wilma Fieten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 3
DE WIJK - Op vrijdag 10 februari vindt de jaarvergadering van de Motorclub de Antrappers plaats in café De Wiekslag te De Wijk. Aanvang is om 20.00 uur. Bij deze zijn de leden van harte uitgenodigd. De agenda en de notulen van de vorige jaarvergadering staan op de vernieuwde website: www.antrappers.nl bij het kopje Jaarvergadering. Na afloop is er een Rad van Fortuin waarbij diverse leuke prijzen zijn te winnen, waaronder clubartikelen. De opbrengst gaat (grotendeels) naar de stichting ALS.

Geplaatst door B S

Tweet This!