'

Feb 5
RUINERWOLD - Om de druk op de koploper te houden moest Kios vandaag winnen van de nr 6 van de competitie, Refleks. In eigen huis werd speelde het nog 24-24 gelijk tegen deze lastige tegenstander.

Ga door met lezen van "Kios weet nu wel te winnen van Refleks"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 5
ECHTEN - Aanstaande vrijdag 10 februari om 20.00u in d'Olde Karke. Gezellige Drentse avond. Je kunt als team meedoen, dus geef je op met je vereniging, buurt of vriendengroep. teams bestaan uit 2 tot 4 personen. Supporters zijn zeker ook welkom! en ook dan kun je meedoen! entree is gratis, consumpties tegen betaling. Graag aanmelden tot 7 februari via acoldekarke@outlook.com

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 5
Een marktplaats waar je shopt zonder portemonnee!

ECHTEN - Op 21 maart ben je van harte welkom bij de bijeenkomst van de Maatschappelijke Marktplaats. Hier kom je in contact met andere enthousiaste inwoners, ondernemers, organisaties en verenigingen. En waar al die energie samenkomt, kunnen mooie uitwisselingen en samenwerkingen ontstaan!

Ga door met lezen van "Wijdewolden bijeenkomst in Echten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 5
LINDE - Landschapsbeheer Drenthe organiseert in samenwerking met Hoogstambrigade Zuidwolde op zaterdag 11 februari 2017 in Linde een beginnerscursus over het snoeien van jonge hoogstamfruitbomen. Het snoeien van fruitbomen is een vak apart en goede kennis en voorbereiding is zeer aan te raden. Wilt u leren snoeien of uw kennis erover opfrissen? Meld u dan aan in de agenda op www.lbdrenthe.nl.

Ga door met lezen van "Snoeicursus jonge hoogstamfruitbomen Linde"

Geplaatst door B S

Tweet This!