'

Feb 6
RUINERWOLD - Na de beschamende 5-0 nederlaag bij SC Emmeloord had Ruinerwold afgelopen zondag tegen Groninger Boys maar één belang en dat was eerherstel. Helemaal gezien de onnodige 3-1 nederlaag waarmee Ruinerwold de eerste ontmoeting met Groninger Boys had afgesloten. Destijds stond de halve selectie onder invloed van het Ruinerwoldse feest met een bedenkelijk alcoholpromillage op het kunstgras van Groningen. Vandaag was echter alles anders, want op het eigen vertrouwde veld stond er een gretig Ruinerwold aan de aftrap.

Ga door met lezen van "Ruinerwold herpakt zich tegen Groninger Boys"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 6
DE WIJK - De collecte van de Hersenstichting dit jaar in het dorp de Wijk heeft een bedrag heeft opgeleverd van € 1064,17. Onze hartelijke dank hiervoor.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 6
MEPPEL - Op 13 februari 2017 is er een contactbijeenkomst voor mensen met chronisch pijn van 10.00 - 12.00 uur in De Boerhoorn, Brandemaat 5 te Meppel. In Nederland leven 1 op de 5 mensen met dagelijks pijn. De bijkomende psycho / sociale en maatschappelijke problemen daarvan, worden nog steeds ernstig onderschat.

Ga door met lezen van "Contactbijeenkomst Chronisch pijn"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 6
DE WIJK - Het meiden zaalvoetbalteam uit De Wijk bestaande uit: Merel van Baalen, Medea schra, Daphne veerman, Caithlin kolk, Jasmijn kuik, Esmee Huisjes en Loes Brouwer doen mee in de zaalvoetbal competitie van de KNVB Noord Nederland. Ze hebben op vier zaterdagen gevoetbald tegen meiden onder 13 van FC Meppel, MSC, Dwingeloo, Sweel, en Valthermond. In deze poule hebben ze van iedereen gewonnen, hierdoor zijn de doorgedrongen naar de finaledag in Borger. Hier strijden ze zaterdag 11 februari met alle acht poule winnaars in heel Noord Nederland om de zaalvoetbal kampioen meiden onder 13. Dit wordt dus een spannende dag voor de meiden.


foto: Helen van Elven

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 6
RUINERWOLD - Voetbalvereniging VV Ruinerwold gaat per direct op zoek naar een nieuwe trainer. Onlangs werd al bekend dat trainer Gert Jan Hoekstra de verlenging van 2017-2018 ongedaan moest maken vanwege veranderde werksituatie, maar voorzag nog wel goede mogelijkheden om het huidige seizoen goed in te kunnen vullen.

Ga door met lezen van "VV Ruinerwold zoekt per direct nieuwe trainer"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 6
DE WIJK - Buurtvereniging de Stapel vind het leuk om een spooktocht te organiseren voor alle inwoners van De Wijk, voor zowel kinderen (vanaf ca. 10 jaar) als volwassenen. Deze spooktocht staat gepland op Zaterdag 18 maart. De jongste deelnemers starten rond 18.30 uur, volwassen deelnemers starten later op de avond als het goed donker is.


Ga door met lezen van "Deelnemers voor Spooktocht gezocht!"

Geplaatst door B S

Tweet This!