'

Feb 7
HOOGEVEEN - Vandaag was het zover: de 7e editie van het Soroptimist Filmfestival voor Kinderen bij VUE bioscoop in Hoogeveen! Ruim 1.000 leerlingen van 16 scholen uit de gemeentes Hoogeveen en De Wolden hebben gratis een film met een boodschap bekeken.

Ga door met lezen van "Ruim duizend kinderen bekijken een film met een boodschap"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 7
DRENTHE - Voor het seniorenproject Gekleurd Grijs is K&C op zoek naar ambassadeurs die zich van maart tot en met juni 2017 in willen zetten voor “Gekleurd Grijs in Actie!” De ambassadeurs enthousiasmeren ouderen in Drenthe om deel te nemen aan creatieve activiteiten in musea, theaters, kunstencentra, op podia en bij kunstenaars.

Ga door met lezen van "Ambassadeurs gezocht voor Gekleurd Grijs "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 7
MEPPEL – Dinsdagmiddag rukte de brandweer uit om een meting te verrichten in een woning in verband met het afgaan van een CO melder aan het Rammersveld in Meppel. De brandweer heeft diverse metingen verricht maar geen koolmonoxide ( CO ) aangetroffen waarna het woning weer vrijgegeven werd. De brandweer kon weer routour naar kazerne. Bewoners hadden de hulpverleners gewaarschuwd.


Foto Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 7
ZUIDWOLDE - In het kader van het Reformatiejaar 2017 speelt Kees van der Zwaard in de Ontmoetingskerk Zuidwolde Dr. zijn theatervoorstelling Hier sta ik – dansen en vechten met Maarten Luther. Als men danst is er geen zweem van droefheid; maar als men vecht, dan is er vrees en spant men zich in tot het uiterste.

Ga door met lezen van "Theatervoorstelling Kees van der Zwaard"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 7
RUINERWOLD - Zondagmiddag 5 februari heeft het publiek in de bomvolle kerk Blijdenstein in Ruinerwold genoten van het optreden van zes koren. Dit zijn allemaal koren die onder leiding van dirigente Trijnie de Boer zingen. Het kerkkoor Con Amore uit Ruinerwold, drie vrouwenkoren uit Uffelte, Ruinerwold en Ruinen, de zanggroep Intermezzo uit Ruinerwold en het Havelter Mannenkoor de Brincksanghers.Ga door met lezen van "Grandioos concert in Blijdenstein"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 7
DE WOLDEN - Creatief bezig zijn kan weer in de Crea Cafés die gepland staan in de bibliotheken in De Wolden. Woensdag 15 februari bent u tussen 9.30 en 11.30 uur van harte welkom in de bibliotheek in Ruinen. Een dag later, op donderdag 16 februari, is er tussen 14.00 en 16.00 uur in de bibliotheek te Zuidwolde het Crea Café.

Ga door met lezen van "Crea Cafés in de bibliotheken"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 7
STAPHORST- maandagavond is er brand onstaan, aan een rietgedekte woonboerderij, aan de westerparalelweg in Staphorst. Vermoedelijk is het vuur onstaan in het rookkanaal. De brand is overgeslagen naar het rietendak. De brandweer heeft groot ingezet. De hoogwerker van brandweer Meppel, was ter plaatse gekomen, maar hoefde niet in actie te komen. De bewoner van de woonboerderij is licht gewond geraakt en is voor controle meegenomen naar het ziekenhuis.


Foto's/Video Arjan Tien - 112Fotografiemedia.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!