'

Feb 8
REGIO - Voor jongeren die graag aan de slag willen met netwerken en personal branding en werkgevers willen ontmoeten om de match op werk (of stage) mogelijk te maken, organiseert team Aanpak Jeugdwerkloosheid en de arbeidsmarktregio Drenthe op 14 februari een informeel event waar jongeren en werkgevers elkaar ontmoeten. Bij het event draait het niet om een CV, maar om kennismaking. De arbeidsmarktregio Drenthe bestaat uit de gemeenten Hoogeveen, Borger-Odoorn, Midden Drenthe, De Wolden, Coevorden en Emmen en het UWV.

Julian Weide serveert de espresso's1

Ga door met lezen van "Maak de match op Valentijnsdag"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 8
DE WIJK -Toneelvereniging rederijkerskamer De Bloem bestond 6 februari 2017 officieel 150 jaar. Dit heuglijke feit wordt feestelijk omkleed met een receptie voor genodigden op zaterdag 11 februari van 14.30 tot 16.30 uur in de Havezate in de Wijk. Dezelfde avond wordt er voor alle leden én oud-leden een gezellige avond gehouden. Op vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april 2017 speelt De Bloem haar jubileumstuk ‘Onjeklonje’, een avondvullend blijspel met kluchtige en thrillerachtige elementen, in de Havezate in de Wijk.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 8
DE WOLDEN - Uit de tussentijdse evaluatie van de subsidieregeling Initiatiefrijk De Wolden blijkt dat veel inwoners mogelijkheden zien om vorm te geven aan hun eigen leef- en woonomgeving. Ze waarderen de regeling Initiatiefrijk De Wolden en maken er gebruik van. Er zijn ook verbeterpunten: de evaluatie levert verschillende aanbevelingen op voor de gemeente om de werkwijze goed te ondersteunen. Verder is het van belang de initiatieven op de kaart te zetten, ter inspiratie en om ervan te leren.

Ga door met lezen van "Initiatiefrijk De Wolden stimuleert om bij te dragen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 8
BERGHUIZEN - Op zaterdag 18 februari komt boerenrockband Old Ni-js een concert verzorgen in dorpshuis de Barg'n in Berghuizen. En het is niet voor niets dat er nogal wat werk van Normaal op het repertoire staat. Er spelen namelijk meerdere leden van deze Achterhoekse rocktrots in Old Ni-ijs. De band wordt dan ook vaak omschreven als ‘Normaal zonder Bennie Jolink’. Het is voor de tweede keer dat de band in Berghuizen speelt.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 8
HOOGEVEEN – De politie is dinsdagavond een zoekactie gestart naar een 80-jarige verwarde vrouw in Hoogeveen. De vrouw word vermist in de omgeving van de Eisenhouwerstraat. Rond half elf savonds is er een burgernet melding uitgegeven met de mededeling of mensen willen uitkijken naar een verwarde vrouw van 80 jaar, 1.70 lang, slank, lang grijs haar, zwart vest, lichte spijkerbroek met bruinelaarsen. De politie vraagt mensen met tips 112 te bellen. De reddingshondengroep Drenthe gespecialiseerd in het zoeken naar vermiste personen heeft met speurhonden aan de zoekactie deelgenomen.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 8
ZUIDWOLDE - Door de sneeuwval zijn er diverse ongevallen in het Noorden van Nederland gebeurd. Zo ook op de N48 tussen Zuidwolde en Balkbrug. Een auto gleed door de gladheid hier van de oprit de sloot in. Een berger kwam ter plaatse om de auto uit het water te halen. Er raakte niemand gewond.


Foto: Persbureau Meter

Ga door met lezen van "Gladheidsongeval N48"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 8
MEPPEL - Kindercircus Okidoki heeft een donatie van 1250 euro ontvangen van Stichting Ondersteuning Gezondheidszorg Meppel. In ruil hiervoor gaat Okidoki 4 voorstellingen verzorgen binnen stichting Noorderboog (ouderenzorg Meppel en omstreken). De eerste voorstelling staat gepland op donderdag 9 maart bij zorgcentrum Reestoord.

jongleren 1

Ga door met lezen van "Okidoki ontvangt donatie van 1250 euro"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 8
voor windpark in de Veenkoloniën

REGIO - Het CDA wil dat de vergunningen voor het windpark in de Veenkoloniën worden ingetrokken. De situatie is door dit kabinet zo vreselijk uit de hand gelopen dat we niet langer hiermee door kunnen gaan,’ aldus CDA-woordvoerder Agnes Mulder. Het CDA dient vandaag een motie die het kabinet vraagt om het inpassingplan en de omgevingsvergunningen voor het windpark in de Veenkoloniën in te trekken.

Ga door met lezen van "CDA: Kabinet moet vergunningen direct intrekken"

Geplaatst door B S

Tweet This!