'

Feb 10
De nieuwe shirtsponsor van het 2e seniorenteam van de tafeltennisvereniging Staphorst is Haarmode José uit De Wijk. Deze kleine maar zeer actieve vereniging is hier dan ook erg blij mee.

Maandagavond kwam José de shirts bewonderen. José werd dan ook bedankt voor haar bijdrage en ontving uit handen van de voorzitter Trea een bloemetje.

Ga door met lezen van "Haarmode José uit de Wijk, nieuwe shirtsponsor van het 2e tafeltennis seniorenteam"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 10
DE WIJK - Kinderdagverblijf Postweg is met 6 peuters naar de bibliotheek geweest want daar was het dreumesuurtje waar ze iedere maand heen gaan. Een uurtje waar we eerst gezellig met elkaar een boekje hebben gelezen over Nijntje de kunstenaar. Daarna mochten de kinderen zelf ervaren hoe het is om een kunstenaar te zijn! Op de terug weg hadden de kinderen met elkaar hele verhalen over Nijntje. Het was weer een leuke en gezellige ochtend.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 10
DRENTHE - Veel sportclubs met eigen accommodatie kampen met hoge energielasten. Om de drempel voor de aanschaf van bijvoorbeeld zonnepanelen, een warmtepompinstallatie of een energiezuinig ledverlichtingssysteem te verlagen hebben SportDrenthe en de Drentse Energie Organisatie in januari de Energie Lening SportDrenthe geïntroduceerd. De lening maakt deel uit van het project “Drenthe Sport Duurzaam”. Vanaf vandaag is de Energie Lening SportDrenthe eenvoudig digitaal aan te vragen.

Ga door met lezen van "Energie Lening SportDrenthe online"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 10
ZUIDWOLDE - Op 15 maart 2017 zijn er verkiezingen voor de leden van de Tweede Kamer. De gemeente De Wolden is verantwoordelijk voor de organisatie van dit proces binnen de gemeente. In aanloop naar de verkiezingen staan er verspreid door de gemeente aanplakborden met posters van politieke partijen.

Ga door met lezen van "Partijen mogen verkiezingsposters plakken"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 10
ECHTEN - De Drentse Quiz Avond is verplaatst naar vrijdag 24 maart om 20.00u in d'Olde Karke. Gezellige Drentse avond. Je kunt als team meedoen, dus geef je op met je vereniging, buurt of vriendengroep. teams bestaan uit 2 tot 4 personen. Supporters zijn zeker ook welkom! en ook dan kun je meedoen! entree is gratis, consumpties tegen betaling.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 10
ANSEN - Het verkeersplan: ‘Ansen veilig, da’s mooi’ wordt zaterdag om 10.00 uur afgesloten. Dat gebeurt in dorpshuis Bastogne. In 2013 werd het verkeersplan ‘Mooi zo, veilig zo’ uit het jaar 2000 door de Vereniging Dorpsbelangen ‘Schoolkring Ansen’ opgepakt. De herinrichting van de kruispunten viel samen met groot onderhoud van de doorgaande weg. Er werd ook groot onderhoud uitgevoerd aan de Kerkdijk.

Geplaatst door B S

Tweet This!