'

Feb 12
DE WIJK - Op zondag 12 februari gaven de jeugdleden van de Koninklijke Muziekvereniging Apollo uit de Wijk het jaarlijkse Limonadeconcert in de Brede School in De Wijk. De blokfluiters, het opleidingsorkest en het jeugdorkest. Allemaal lieten ze van zich horen op deze zondagmiddag. Dit alles onder de bezielende leiding van Ilona Slomp, de stuwende kracht achter de jeugdopleiding van Apollo.foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Limonadeconcert valt in de smaak"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 12
DRENTHE - De provincie Drenthe wil het internationale klimaatinstituut Global Centre of Excellence on Climate Adaption, voortkomend uit het Parijse klimaatakkoord van 2015, vestigen in Noord-Nederland. Het vliegveld Groningen Airport Eelde is dan de ideale locatie volgens Drenthe.

Ga door met lezen van "Internationaal klimaatinstituut vestigen in Noord-Nederland"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 12
Inwoners en asielzoekers maken samen muziek

DRENTHE - Met een bijzonder Voorjaarsconcert brengen K&C en MusicGenerations vluchtelingen en inwoners van Drenthe op zaterdag 18 februari samen om met elkaar te zingen en te musiceren. De workshops en het concert zijn gratis toegankelijk en vinden plaats in het kader van Talent voor Gastvrijheid, een muzikaal programma waarin de kennismaking tussen asielzoekers en autochtone bewoners centraal staat.

Ga door met lezen van "Voorjaarsconcert Talent voor Gastvrijheid"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 12
ZUIDWOLDE - Ontmoetingscentrum De Boerhoorn wordt pas in de loop van het jaar zelfstandig, uiterlijk per 31 december 2017. Dat is Dorpsbelangen Zuidwolde overeengekomen met de gemeente De Wolden. ‘We wilden graag prioriteit geven aan de verzelfstandiging van het zwembad’, verklaart Siep Bos namens Dorpsbelangen.

Ga door met lezen van "Boerhoorn zoekt bestuur"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 12
RUINEN - De Ruiner judo vereniging Jigoro Kano had vandaag weer het jaarlijkse voorjaars toernooi georganiseerd in sporthal De Marse, Met 125 deelnemers uit alle windrichtingen en in de diverse gewicht klassen werd er weer op zeer sportieve wijze gestreden om de prijzen. Het was weer een sportieve dag in sporthal de Marse met een goed gevulde publieke tribune.foto's Jans Schulting

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 12
RUINERWOLD - Op zaterdag 4 maart 2017 van 13.00 uur tot 16.00 uur vindt er weer een taxatiemiddag plaats van antiek en curiosa in de Karstenhoeve, voorafgaand aan de antiek - en curiosaveiling op 1 april 2017. De heer Enno de Boer, taxateur uit De Wijk, zal deze middag aanwezig zijn om de waarde van de meegebrachte goederen vast te stellen.

Ga door met lezen van "Taxatiemiddag van antiek en curiosa"

Geplaatst door B S

Tweet This!