'

Feb 14
Prachtige Bruidsmodeshow op school

DE WIJK - Hoe bijzonder is het om je moeder of oma in een bruidsjurk te zien? De kinderen van OBS de Horst wilden er in ieder geval niets van missen. Het speellokaal van de school zat dinsdagmorgen stampvol tijdens deze prachtige bruidsmodeshow.


foto's: BS/Weblog-dewolden.nl


Ga door met lezen van "Moeders en oma’s showen hun bruidskleding nog een keer"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 14
MEPPEL - In Meppel is ruimte voor groei in de havensector. Het ‘water’ is een van de kansen die de gemeente de komende jaren moet grijpen. Meppel als logistiek knooppunt kan nóg meer uitgenut worden. Deze boodschap bracht burgemeester Richard Korteland maandagmiddag tijdens zijn bezoek aan EOC schepenverzekering in Meppel.

Ga door met lezen van "‘Meppel kan als logistiek knooppunt nóg meer uitgenut worden’"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 14
MEPPEL - De politie heeft maandagmiddag een 59 -jarige man uit Meppel aangehouden na aanleiding van een steekincident in een woning aan het Prinsenplein in diezelfde plaats. Het slachtoffer, een 61- jarige man uit Meppel, heeft na het incident zelf de hulpverleningsdiensten ingeschakeld. Hij raakte in zijn gezicht gewond en is overgebracht naar het ziekenhuis.

Ga door met lezen van "Aanhouding na steekincident Meppel"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 14
hoe gaan we om met karakteristieke panden

DE WOLDEN - Het gaat goed met het nieuwe Welstandsbeleid in De Wolden. Dit blijkt uit de evaluatie. De afgelopen vier jaar zijn er geen klachten, bezwaren of verzoeken om handhaving binnengekomen. Uit de evaluatie kwam wel naar voren dat er onduidelijkheid is ontstaan over het welstandsbeleid voor karakteristieke panden binnen de gemeente. Om meer duidelijkheid te krijgen debatteert de raad aanstaande donderdag over nieuwe uitgangspunten.

Ga door met lezen van "Raad debatteert over Welstandsnota"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 14
ZUIDWOLDE - Donderdag 16 februari wonen maar liefst 22 inwoners de raadsvergadering van De Wolden bij in het kader van ‘Gast aan tafel van de raad’. De afgelopen tijd waren er voor deze activiteit van de raad zoveel aanmeldingen dat voor donderdag 30 maart een extra ‘Gast aan tafel van de raad’ wordt georganiseerd. Wij nodigen u van harte uit om deze activiteit van de raad bij te wonen.

Ga door met lezen van "22 gasten aan tafel van de raad"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 14
Drenthe College organiseert actieve oriëntatie dag voor VO leerlingen

MEPPEL - Drenthe College Meppel biedt op donderdag 16 februari ruim 700 vo-leerlingen een dag vol actie en belevenissen om zo de beroepen achter de opleiding te ervaren. Het volledige programma wordt georganiseerd en ondersteund door mbo studenten van de betrokken opleidingen.

Ga door met lezen van "Doen en beleven voor goede vervolgopleidingskeuze"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 14
ZUIDWOLDE - Op woensdag 15 februari 2017 is het echtpaar De Lange-Luninga 60 jaar getrouwd. Burgemeester Roger de Groot feliciteert het echtpaar namens het gemeentebestuur op woensdag 15 februari 2017. Het echtpaar woont aan de Zantingehof in Zuidwolde

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 14
HOOGEVEEN – Bij een ongeval op de Lomanlaan in Hoogeveen is maandagavond een bestuurder van een personenauto gewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak reed de auto tegen twee lantaarnpalen en raakte vijf auto’s. Volgens omstanders zou de bestuurder onwel geworden zijn. De politie onderzoekt het ongeval. De bestuurder is afgevoerd naar het ziekenhuis.Foto: Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!