'

Feb 15
Opgave is nog mogelijk!!

DE WIJK - Wie maakt de beste gehaktbal, en mag zich een jaar lang de ‘beste ballenbakker’ van De Wijk noemen? Op zaterdag 4 maart zal dat duidelijk worden tijdens de gehaktballenwedstrijd in de Havezate. Elke Wieker mag dan zijn ‘culinaire kwaliteiten’ vertonen. En strijden om de ‘gouden braadpan’.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Wie maakt de beste gehaktbal van De Wijk?"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 15
RUINERWOLD - Ook dit jaar is er weer een Paasvuur op 16 april 2017 om 20.00 uur. (Eerste Paasdag) op het land van de fam. Huizingh achter de Karstenhoeve. Het paasvuur wordt mogelijk gemaakt door medewerking van Loonbedrijf Kleis.

Ga door met lezen van "Snoeihout inleveren voor het Paasvuur Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 15
DE WIJK - Als aftrap van het project Herinrichting Dorpsstraat de Wijk organiseerde gemeente De Wolden dinsdagavond een inloopavond. Vele geïnteresseerden kwamen naar Ontmoetingscentrum de Havezate om de dialoog aan te gaan.


foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Inwoners buigen zich over herinrichting Dorpsstraat"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 15
DE WOLDEN - Op 2 maart 2017 worden in het Atlastheater uit Emmen de jaarlijkse Drentse sportprijzen uitgereikt. Dit jaar zijn drie topsporters genomineerd uit De Wolden. Waarvan twee sporters uit Ruinen en een uit Kerkenveld.

Ga door met lezen van "Sportgala Drenthe: Stem op Nathalie, Manon en Britt uit De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 15
RUINERWOLD - Wie kent niet de eierautomaat van pluimveebedrijf Ekkelkamp aan de Weidenweg of heeft er wel eens eieren gehaald! Witte of bruine, per doosje of per treetje, de eieren weten hun weg te vinden naar de consument. Het is inmiddels zo’n groot succes dat er een extra automaat bij werd geplaatst.

Ga door met lezen van "Nieuwe website eierautomaat-ruinerwold.nl online"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 15
RUINEN - Het regionale centrum voor opleidingen en scholing in de bouw, Bouwmensen Drenthe Noord-West Overijssel, hield haar jaarlijkse timmerwedstrijd voor VMBO-leerlingen donderdag en vrijdag. De wedstrijd viel samen met de open dagen van het opleidingscentrum en vond plaats aan in Ruinen. Met een inspirerende opdracht werden dertien deelnemers uitgedaagd een winnend product op te leveren. Door een deskundige jury werd een winnaar gekozen: 1e prijs Jacob Weijer van RSG Tromp Meesters, 2e prijs Lucas Wobben van Stad en Esch en de 3e prijs Benjamin Kooiker van Pieter Zandt Scholengemeenschap.

Geplaatst door B S

Tweet This!