'

Feb 17
Ruim 600 verkochte Valentijnstaarten voor de Zonnedag

DE WIJK - Dit jaar willen de ouderen van Woon- en zorgcentrum Dunninghe graag weer een dag op stap tijdens de zogenaamde Zonnedag. Ook de tachtig plus inwoners van De Wijk kunnen aansluiten, mits zij afhankelijk zijn van thuiszorg.

valentijnstaart1

Ga door met lezen van "Geslaagde Valentijnsactie Dunninghe"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 17
MEPPEL - De politie heeft woensdagnacht een hennepkwekerij geruimd aan de Looierij. Bewoners van het appartementencomplex belden nadat er water langs de muren stroomde. In de boven gelegen woning werd vervolgens een kwekerij met ongeveer tweehonderd planten ontdekt. Vanwege de gevaarlijke situatie is in de woning direct de elektriciteit afgesloten. De bewoner was niet aanwezig en zal op een later moment verhoord worden.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 17
RUINERWOLD - De brandweer moest er vanmiddag aan te pas komen om een autobrand te blussen. De spuitgasten waren snel terplekke om de brand aan de Havelterweg te blussen. De auto raakte zwaar beschadigd. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend. Er raakte niemand gewond.


Foto/Video Arjan Tien - www.112Fotografiemedia.nl

Ga door met lezen van "Brandweer blust autobrand"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 17
RUINERWOLD - De Belastingsdienst heeft de Femmigje Karstenstichting (FKS) uit Ruinerwold aangewezen als “algemeen nut beogende instelling”. De stichting ondersteunt projecten op het gebied van de gezondheid in de ruimste zin van het woord in het grondgebied van de voormalige gemeente Ruinerwold. Enkele recente voorbeelden hiervan zijn bijdragen voor sportkleding voor basisschoolleerlingen, de AED’s, een grootbeeld TV, parasols en bloembakken voor ’t Vonder, een invalidentoilet in de NH-kerk en een automatische toegangsdeur voor dorpshuis De Kolonie.

Ga door met lezen van "Femmigje Karstenstichting heeft de ANBI-status."

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 17
ZUIDWOLDE - De speelotheek Zuidwolde heeft van Het Marius Tonckensfonds een bijdrage ontvangen voor de aanschaf van nieuw speelgoed. Hier is onder meer een nieuwe collectie Duplo, themadozen van Playmobile en een heel aantal bordspellen van aangeschaft. Reden genoeg om een kijkje te komen nemen in de speelotheek.

Ga door met lezen van "Speelotheek Zuidwolde ontvangt bijdrage Marius Tonckensfonds "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 17
DE WIJK - We wonen in een mooi groen dorp vlakbij de Reest. En elke keer besef ik me weer dat het een voorrecht is om hier te mogen wonen. Alleen jammer dat er mensen zijn die structureel de mooie omgeving vervuilen. Een aantal keren in de week loop ik daarom een rondje door mijn buurt in De Wijk en raap zoveel mogelijk zwerfvuil op. En dat levert al snel resultaat op.


Ga door met lezen van "Help mee zwerfvuil opruimen!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 17
Nieuwe Partij ook actief in De Wolden

DE WOLDEN - Op 15 maart doet Lokaal in de Kamer (lijst 24) mee aan de landelijke verkiezingen. Deze partij is een samenwerkingsverband van lokale en provinciale partijen. De doelstelling is om de basis van de partij uit te breiden en uiteindelijk samen te werken met lokale partijen in alle gemeenten in Nederland.

Ga door met lezen van "Lokaal in de Kamer doet mee aan verkiezingen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 17
Vacatures Voor onze dynamische en innoverende IKC’s zijn wij op zoek naar gemotiveerde:

Allround inval Pedagogisch Medewerker m/v (0- 36 uur)

Ga door met lezen van "Vacature: Allround inval Pedagogisch Medewerker"

Geplaatst door B S

Tweet This!