'

Feb 18
DE WOLDEN - De gemeenteraad van De Wolden heeft op donderdag 16 februari 2017 unaniem besloten om via StreekTV De Wolden hun raadsvergaderingen, raadsdebatten en dialoogbijeenkomsten meer onder de aandacht van de inwoners te brengen. De raadsgriffie heeft samen met de lokale omroep een plan gemaakt om StreekTV een onafhankelijke, journalistieke rol te geven bij de raadsbijeenkomsten.

Ga door met lezen van "Meer gemeenteraad via StreekTV"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 18
RUINERWOLD - Zaterdag 25 Februari gaan Joep Abbing van JABBQ en Henk de Jonge een BBQ workshop geven bij De IJsboerderij in Ruinerwold. Je leert de basistechnieken, leert wat direct en indirect BBQ is.

Ga door met lezen van "BBQ Workshop"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 18
RUINEN - Bloemrijke bermen zijn belangrijk voor het voortbestaan van de bij (hommel, wilde bij en honingbij). IVN Westerveld houdt op zondag 19 februari een informatiemiddag om daar een bijdrage aan te leveren. De bijeenkomst is in bezoekerscentrum Dwingelderveld.

Ga door met lezen van "Klaverknikkers maken"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 18
DE WIJK - Op woensdag 15 februari vierde Vrouwen van Nu afd. de Wijk haar 85 jarig bestaan. Voorzitter Janny Flik vertelde over het ontstaan van de afdeling. Op 2 februari 1932 werd de afdeling opgezet door de heer J. ter Haar van het Drents Landbouwgenootschap. Inderdaad een heer, die de plattelands vrouwen tot een vereniging opriep. Hij leidde ook de eerste vergadering.


Ga door met lezen van "Vrouwen van Nu afd. de Wijk vieren 85 jarig bestaan"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 18
RUINERWOLD - Tourist Info De Wolden timmert aardig aan de weg. Onze plannen maken en delen we graag met onze ambassadeurs. Nog geen lid en toch benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Van harte welkom! ALV vereniging Tourist Info De Wolden - 21 maart 2017 19.30 uur, Dijkhuizen 7 in Ruinerwold.

Ga door met lezen van "Uitnodiging ALV en foldermarkt Zuidwest Drenthe"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 18
DE WIJK - Per 1 januari is Petra Gruppen de nieuw eigenaresse van Trendline Haarmode in De Wijk. Ze nam ‘de Schaar’ symbolisch over van Susanne Ellerman die de salon 22 jaar heeft gerund. Voor de klanten is Petra een bekend gezicht, omdat ze er al jaren werkzaam is. Gisteravond was de feestelijke heropening.


foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Feestelijke heropening Trendline Haarmode"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 18
ZUIDWOLDE -Beeldend kunstenaar Elisa van den Berg geeft 18 februari tussen 13.30 en 16.30 uur een workshop speksteen. Deelnemers maken een beeldje in speksteen. Stap voor stap kiezen ze hun eigen vorm en kunnen aan het eind van de middag het beeldje mee naar huis nemen. Informatie: (0528) 370760.

Geplaatst door B S

Tweet This!