'

Feb 19
DE WOLDEN - Hebt u een chronische ziekte of beperking en hebt u daar zorgkosten voor moeten maken in 2016? Dan kunt u in veel gevallen een tegemoetkoming in uw zorgkosten aanvragen. Daarvoor heeft de gemeente De Wolden de regeling meerkosten. U kunt deze tegemoetkoming vanaf 1 maart 2017 aanvragen!

Ga door met lezen van "Vraag de regeling Meerkosten aan vanaf 1 maart "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 19
Hoe praten planten en insecten met elkaar?

RUINEN - Hoe communiceren planten met elkaar en met insecten? Wat kun je daar zelf van zien als je in een bos rondloopt? Professor Michel Haring geeft antwoord op deze en andere vragen. Hij doet dat tijdens de Dwingelderveld-lezing die in het teken staat van de taal die planten spreken. De lezing wordt op donderdag 23 februari gehouden in Bezoekerscentrum Dwingelderveld.


Foto: Natuurmonumenten

Ga door met lezen van "Dwingelderveld-lezing"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 19
RUINERWOLD - Korfbalvereniging KIOS uit Ruinerwold zoekt met ingang van het nieuwe seizoen (2017/2018) een trainer/coach voor KIOS 2. De aan te stellen trainer wordt in samenwerking met de nieuw aangestelde hoofdtrainer Rob Verra voornamelijk belast met training en coaching van KIOS.

Ga door met lezen van "KIOS (R) zoekt een korfbaltrainer"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 19
VEENINGEN - De namen van de bands die op zaterdag 25 maart 2017 gaan optreden in Veeningen zijn bekend. Tijdens de ‘Tribute to the Monsters of Rock’ zijn er optredens van AC/DC (Bon Scotch) Live (Dolphins Cry) en Motorhead (Snaggletooth) De voorverkoop is op 1 februari op verschillende plaatsen van start gegaan.

Ga door met lezen van "Monsters of Rock Veeningen heeft line-up weer rond"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 19
DRENTHE - K&C en poppodium Apollo zijn op zoek naar talentvolle Drentse Dj’s voor Freedom Dance. Het dance-evenement bestaat uit verschillende previews en wordt georganiseerd voor Dj’s die ambities hebben op grote podia te draaien. Jonge meiden worden nadrukkelijk opgeroepen zich te melden. Na de provinciale presentaties worden de drie meest getalenteerde Dj’s uitgenodigd zich te presenteren op de Dance Stage van het Bevrijdingsfestival of het TT-festival in Assen waar jaarlijks duizenden muziekliefhebbers samen komen. Zie www.kcdr.nl.

Ga door met lezen van "Gezocht: Drentse Dj’s voor Freedom Dance"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 19
RUINERWOLD - Het Oranjefonds organiseert op 10 en 11 maart 2017 weer NL Doet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NL Doet stimuleert iedereen om een (dag)deel de handen uit de mouwen te steken.
Museumboerderij De Karstenhoeve heeft zich hiervoor ook aangemeld. Op zaterdag 11 maart zijn vrijwilligers welkom om te komen helpen bij verschillende klussen. We beginnen om 09.00 uur. Vele handen maken licht werk. Lijkt het u leuk om een (dag)deel bij de Karstenhoeve aan deze actie mee te doen dan kunt u zich opgeven via info@karstenhoeve.nl of via de site van NL Doet. Voor eten en drinken wordt gezorgd! We zien u graag op 11 maart.

Geplaatst door B S

Tweet This!