'

Feb 21
REGIO - Op 15 maart mogen 12,9 miljoen inwoners van Nederland naar de stembus. Ook mogen ruim 70 duizend Nederlanders die in het buitenland wonen aan de verkiezingen meedoen. Dat meldt het CBS. Voor de Tweede Kamerverkiezingen is vrijwel iedereen van 18 jaar of ouder met de Nederlandse nationaliteit kiesgerechtigd. In 2017 zijn dat er ruim 300 duizend meer dan in 2012. Ongeveer 850 duizend jongeren mogen nu voor het eerst stemmen voor de Tweede Kamer. Zij waren bij de vorige verkiezingen, op 12 september 2012, nog geen 18 jaar.

Ga door met lezen van "Bijna 13 miljoen kiesgerechtigden op 15 maart"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 21
ZUIDWOLDE - VCZ Zuidwolde houdt dinsdagavond 4, 11, 18 en 25 april vanaf 19.00 uur het straten-en bedrijvenvolleybaltoernooi in de Mr. Wessels Boerhal in Zuidwolde. Een mooie gelegenheid om je buren (volwassenen en jeugd vanaf 14 jaar) bij elkaar te brengen en samen de sportieve strijd aan te gaan met andere straten en bedrijven in Zuidwolde en omliggende dorpen.

Ga door met lezen van "Inschrijving toernooi VCZ is weer open"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 21
DRENTHE - Voor het seniorenproject Gekleurd Grijs is K&C op zoek naar ambassadeurs die zich van maart tot en met juni 2017 in willen zetten voor “Gekleurd Grijs in Actie!” De ambassadeurs enthousiasmeren ouderen in Drenthe om deel te nemen aan creatieve activiteiten in musea, theaters, kunstencentra, op podia en bij kunstenaars. De ambassadeurs krijgen naast een kleine vergoeding de kans om achter de schermen te kijken bij culturele organisaties en deel te nemen aan bijzondere activiteiten. Zie www.gekleurdgrijs.nl

Ga door met lezen van "Ambassadeurs gezocht voor Gekleurd Grijs "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 21
REGIO - Eind 2015 waren er 855 duizend migranten in Nederland die afkomstig waren uit de (kandidaat-)lidstaten van de Europese Unie. Dat waren er 40 duizend meer dan eind 2013. Dit meldt CBS in de Migrantenmonitor.

Ga door met lezen van "Meer personen uit Oost-Europa aan het werk in Nederland"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 21
RUINERWOLD - Enkele maanden geleden is Miranda Rutten gestart met haar massagepraktijk in Ruinerwold. Miranda is gediplomeerd sportmasseur en biedt naast specifieke ondersteuning bij diverse sportblessures, vooral behandelingen voor uiteenlopende fysieke klachten veroorzaakt door verkeerde houding en beweging tijdens beroepsuitoefening, in de vrije tijd of in het huishouden.
Ga door met lezen van "Miranda Rutten gestart met massagepraktijk "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 21
RUINERWOLD - Voor de buurtkamer in Ruinerwold zijn wij op de maandag ochtend van 9.30 uur tot 11.30 uur zoek naar een gastheer/gastvrouw. De buurtkamer Buddingehof is bedoeld voor mensen die zich eenzaam voelen in de thuissituatie moeite hebben met het invullen van hun dag en behoefte hebben aan ontspanning en het opbouwen/onderhouden van sociale contacten.

Ga door met lezen van "Vacature Vrijwilligerswerk Gastheer/Gastvrouw"

Geplaatst door B S

Tweet This!