'

Feb 22
DE WIJK - De tiende kunstroute Grensloos Kunst Verkennen is weer op donderdag t/m zondag in de laatste drie weken van september 2017. Zet 7 sept t/m 24 september vast in uw agenda en mis het niet! In dit jubileumjaar zal extra aandacht zijn voor kunst in het prachtige landschap van de Reest. De voorbereidingen door de enthousiaste kunstcommissie zijn alweer volop gestart.

Ga door met lezen van "Grensloos Kunst Verkennen zoekt Penningmeester"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 22
DRENTHE - Dinsdag 21 februari 2017, heeft het Drents Museum in Assen zijn miljoenste bezoeker verwelkomd sinds de heropening op 17 november 2011. Destijds was het koningin Beatrix die de opening verrichtte en als eerste het vernieuwde museum met de bekroonde architectuur van Erick van Egeraat binnenkwam. Vanmiddag was het Dave van Mourik uit Almere die als miljoenste bezoeker over de drempel stapte.

Ga door met lezen van "Miljoenste bezoeker Drents Museum"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 22
RUINERWOLD - Henri Spijkerman is de opvolger van Gert Jan Hoekstra bij VV Ruinerwold. Spijkerman is met de tweedeklasser overeengekomen om het lopende seizoen en volgend seizoen als hoofdtrainer aan de slag te gaan.

Ga door met lezen van "Henri Spijkerman nieuwe trainer VV Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 22
RUINERWOLD - De veranderingen in het verkeer gaan snel. Het is daarom goed om de kennis op dit gebied te testen. VVN De Wolden en VVN Hoogeveen bieden daarom op 7 maart in Pesse en op 21 maart in Ruinerwold de gelegenheid om deel te nemen aan een rijvaardigheidsdag.

Ga door met lezen van "60 plussers kunnen verkeerskennis opfrissen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 22
REGIO - Tien dorpshuizen zijn geselecteerd voor volgende ronde ‘Dorpshuis van het jaar’. Een jury bestaande uit afgevaardigden van RTV Drenthe, de Rabobank, een oud-bestuurslid van de Stichting Dorpshuizen Drenthe en dorpshuis het Markehuis in Grolloo (winnaar verkiezing in 2015) selecteerde tien dorpshuizen. Deze dorpshuizen krijgen de komende maanden bezoek van de jury en de programma’s ‘Hemmeltied’ en ‘Strunen’ van RTV Drenthe.

Ga door met lezen van "Dorpshuizen geselecteerd voor 'Dorpshuis van het Jaar'"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 22
em>Een marktplaats waar je shopt zonder portemonnee!

ECHTEN - Op 21 maart ben je van harte welkom bij de bijeenkomst van de Maatschappelijke Marktplaats. Hier kom je in contact met andere enthousiaste inwoners, ondernemers, organisaties en verenigingen. En waar al die energie samenkomt, kunnen mooie uitwisselingen en samenwerkingen ontstaan!

Ga door met lezen van "Wijdewolden bijeenkomst"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 22
ZUIDWOLDE - Leden van Mountainbike Vereniging Zuidwolde e.o. zijn begonnen met de voorbereidingen voor de Jo Mullertocht, die op zondag 19 maart wordt gehouden. Een enthousiaste groep mountainbikers heeft een gedeelte van de route gereden. Op deze manier werd bekeken of er nog wijzigingen in de route noodzakelijk zijn.

Ga door met lezen van "Jo Mullertocht op 19 maart"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 22
DRENTHE - Steeds meer mensen voegen hun lening, roodstand, creditcardschuld en of webwinkel krediet samen in een nieuwe lening. Oversluiten is hiermee een steeds populairdere vorm van besparen. In Drenthe werd afgelopen jaar het minst geleend voor oversluiten van leningen. Dit blijkt uit onderzoek van Geldshop, onafhankelijk adviseur en bemiddelaar in consumptief krediet.

Ga door met lezen van "Drentenaren lenen het minst voor oversluiten van leningen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 22
MEPPEL - Zondagmiddag is een automobilist tegen de gevel van schouwburg Ogterop in Meppel gereden. Volgens ooggetuigen probeerde de automobilist op hoge snelheid en andere auto in te halen. De bestuurder is de macht over het stuur verloren en is tegen een beeld aangeknald, welke voor de ingang van het theater stond.


Foto's/Video Arjan Tien - 112Fotografiemedia.nl

Ga door met lezen van "Auto tegen gevel schouwburg Ogterop in Meppel"

Geplaatst door B S

Tweet This!