'

Feb 23
ZUIDWOLDE - De sportfunctionarissen realiseren in samenwerking met BSO Doomijn uit Zuidwolde een maandelijkse sportactiviteit in het dorp. Hier doen ook de andere BSO’s en IKC’s uit Zuidwolde aan mee. Alle kinderen uit het dorp zijn welkom. De activiteiten staan uiteraard op www.actiefnaschooltijd.nl en er is telkens veel deelname. Een mooie samenwerking dus tussen Doomijn Schoolbrink, Doomijn Heidelaan, More Than Kidz Olivo, IKC Heidevlinder, IKC Het Groene Hart, diverse sportverenigingen en De Wolden Sport. De komende activiteiten zijn voetbal en streetdance op 28 februari en tennis, aikido en rolstoelbasketbal op 30 maart.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 23
DE WIJK - Op Vrijdagavond 17 februari had Doomijn Postweg in samenwerking met restaurant “Het Vosje” een Valentijnsactie bedacht. De klanten konden genieten van een heerlijk 3 gangen diner en de kinderen kregen gratis opvang.Ga door met lezen van "Valentijnsfeest bij Doomijn"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 23
DE WIJK - Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren barman/vrouw van minimaal 25 jaar voor een gezellig café in De Wijk.

Ga door met lezen van "Barman/vrouw gezocht!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 23
DE WIJK - Op zondag 19 maart 2017 organiseert de motorclub De Antrappers uit De Wijk al weer haar 32e editie van de Off the Road rit voor wegmotoren. Het evenement zal voor de twaalfde keer starten bij Gebben Motoren te Rogat. De club hoopt er weer een speciale editie van te maken.

Ga door met lezen van "Antrappers OTR"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 23
HOOGEVEEN - Theater De Tamboer heeft drie acts bijgeboekt voor het Singer-songwriter Festival op zaterdag 4 maart: Emil Landman, Vonder & Bloom en Ruud Fieten. De line up is hiermee compleet, eerder was al bekendgemaakt dat Bertolf op het intieme festival speelt. De Tamboer belooft hiermee weer een intieme, heerlijke luisteravond vol getalenteerde singer-songwriters van Nederlandse bodem.

Ga door met lezen van "Line up Singer-songwriter Festival is rond"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 23
RUINERWOLD - Op zaterdag 1 april 2017 vindt er weer een Antiek en Curiosaveiling plaats op de deel van Museumboerderij de Karstenhoeve. Een uniek evenement! Vanaf een platte wagen worden diverse goederen geveild w.o. zilverwerk, klokken, bijbels, schilderijen, aardewerk etc. Een uitgelezen moment om voor een relatief leuk bedrag iets moois op de kop te tikken.

Taxatiemiddag (1)A
foto: Petra Nieuwenhuis

Ga door met lezen van "Antiek en Curiosaveiling bij de Karstenhoeve"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 23
PESSE - Volkszanger Frans Bauer sluit het tiende GigaGfestival af. Daarnaast zijn er optredens van De Wethouders, Rene Karts, One Two Trio en Mooi Wark. Het grote muziekevenement wordt op donderdag 18 mei gehouden in een grote feesttent aan de Pesserveldweg in Pesse.

Ga door met lezen van "Frans Bauer sluit 10e GigaGfestival af"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 23

Geplaatst door B S

Tweet This!