'

Feb 27
ZUIDWOLDE - Op zaterdag 11 maart steken de bewoners van de Bremstraat de handen uit de mouwen om een ontmoetingsplek te creëren voor jong en oud in de buurt. De eerste werkzaamheden zullen bestaan uit het rooien van de beplanting van het perk. NL Doet, Dorpsvisie Zuidwolde, het Rabobank Stimuleringsfonds en Initiatiefrijk De Wolden hebben financieel bijgedragen om de plannen te kunnen realiseren.

Ga door met lezen van "NL doet Bremstraat Zuidwolde"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 27
Vierde editie agrarische missverkiezing

DRETNHE – Ook dit jaar blijkt agrarisch Nederland weer veel schoonheden verborgen te hebben gehouden op het platteland. Uit wederom honderden aanmeldingen zijn vijftien prachtige dames geselecteerd voor de jaarlijkse boerinnenkalender, waaronder Anetta Arends uit Pesse. Samen met acht andere gegadigden gaat zij op 4 maart aanstaande strijden om de titel Miss Boerin 2017. Allen trots zijn op hun agrarische afkomst en welwillend de sector in een stralend daglicht te zetten.

Ga door met lezen van "Drentse Anetta gaat voor titel ‘Miss Boerin 2017’"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 27
DRENTHE - Het Mantingerzand in Drenthe biedt op 10, 11 en 12 maart podium aan de locatie-voorstelling WINDSTILLEVEN van Collectief Walden. WINDSTILLEVEN was afgelopen zomer een hit op het grootste locatie-theater festival van Europa, het Terschellingse Oerol.

Ga door met lezen van "Succesvoorstelling Oerol komt naar Mantingerzand"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 27
DE WIJK - De Historische Vereniging de Wijk-Koekange houdt de ledenvergadering op vrijdag 24 maart 2017 in het ontmoetingscentrum ” de Havezate” van de Wijk. Aanvang 20.00 uur. Na de korte ledenvergadering(20.30 uur) gaan we kijken naar een film over het Reestdal, met afwisseling van een quiz over de Wijk en Koekange. Welkom op deze avond.

cafe-centraal-met-tram

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 27
ECHTEN - Vrijdag 3 maart gaan de leerlingen van ODBS ’t Echtenest, tezamen met hopelijk alle kids uit ons dorp en overige belangstellende kids,´van Binnen naar Buiten´ om met z´n allen te gaan fietsen! De Sponsorcross wordt georganiseerd om hen kennis te laten maken met fietscrossen. Lekker buiten bewegen met deze sport vol snelheid, techniek, fietsbeheersing en spektakel!

Ga door met lezen van "Echtense Sponsorcross"

Geplaatst door B S

Tweet This!