'

Feb 28
DE WIJK - Wij nodigen hierdoor onze leden uit voor de jaarlijkse ledenvergadering van begrafenisvereniging R.I.P De Wijk welke gehouden zal worden op woensdag 1 maart 2017 in Ontmoetingscentrum De Havezate, Dorpsstraat 78, de Wijk. ’s Avonds om 20.00 uur.

Ga door met lezen van "Jaarlijkse ledenvergadering R.I.P De Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 28
RUINERWOLD - Speel- en IJsboerderij de Drentse Koe is genomineerd voor de Publieksprijs Beste Uitje van Nederland 2017 in de categorie speeltuinen. In deze nieuwe verkiezing van diverse Nederlandse dagbladen, waaronder het AD, worden de beste uitjes van Nederland gekozen! Door mee te doen maakt u kans op mooie prijzen! Wat dacht u bijvoorbeeld van een reis naar Curacao? Stem op de Drentse Koe

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 28
In samenwerking met de Welkoop De Wijk

DE WIJK - Korfbalvereniging RoReKo de Wijk/IJhorst en Welkoop de Wijk organiseren dit jaar weer een potgrondactie. Evenals vorig jaar wordt de ( Welkoop RHP Potgrond 40 lt.) verkocht. per zak € 5,00 en 3 zak voor € 12,00. En gedroogde koemest (Welkoop 25 Lt.) van een eerste klasse kwaliteit, voor maar € 12,00 per zak, door ons aan huis bezorgd. (dus zelf geen gezeul met de zakken potgrond)

Ga door met lezen van "Potgrondactie Korfbalvereniging RoReKo"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Feb 28
ZUIDWOLDE - Natuurvereniging Zuidwolde doet graag mee met de landelijke vrijwilligersactie NLdoet. Op zaterdag 11 maart gaan vrijwilligers aan de slag om de Vlindertuin voorjaarsklaar te maken. Ze gaan de bloemenperken opschonen en opnieuw inplanten. De informatieborden worden schoongemaakt en de paden krijgen een nieuwe laag houtsnippers.


foto: Joop Verburg


Ga door met lezen van "NLdoet-actie voor Vlindertuin Zuidwolde"

Geplaatst door B S

Tweet This!