'

Apr 28
MEPPEL - Een 33-jarige automobilist uit Ruinerwold is donderdagavond na een verkeersongeval aangehouden. De man wordt ervan verdacht onder invloed van alcohol tegen een stilstaande taxibus te zijn gereden. Het ongeluk gebeurde op een vluchtstrook langs de A32 bij Meppel. De beschonken automobilist is met letsel opgenomen in het ziekenhuis.



Foto's: Persbureau Wever

Ga door met lezen van "Auto botst op stilstaande taxibus op A32 bij Meppel"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 28
REGIO - In de gemeenten De Wolden en Hoogeveen worden dit sportjaar weer diverse themabijeenkomsten georganiseerd voor sportverenigingen. In april en mei staan ‘Eerste hulp bij sportongevallen’ en ‘Sponsoring’ op het programma. De themabijeenkomsten worden georganiseerd door De Wolden Sport en Sportief Hoogeveen. Momenteel lopen ook de cursussen ‘Besturen met een visie’ en ‘Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd’.

Ga door met lezen van "Twee themabijeenkomsten voor sportverenigingen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 28
RUINEN - De vogels zingen hun mooiste lied en de bomen krijgen weer fris groene bladeren. Het is lente! Een mooie tijd om op avontuur te gaan in de natuur. Op zaterdag 29 april beleef je de lente in de Wereld van OERRR bij bezoekerscentrum Dwingelderveld in Ruinen. Tussen 13.00 en 15.00 uur kan je je aanmelden om mee te doen aan deze OERRR-middag.


foto: Natuurmonumenten – Andries de la Lande Cremer.

Ga door met lezen van "Beleef de lente in de Wereld van OERRR"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 28
Wacker is op zoek naar een Voorzitter WIJC cie

DE WIJK - Voetbalvereniging Wacker is opgericht in 1930. In 1994 is vanuit de jeugd samen met vv IJhorst de Wacker IJhorst Combinatie (WIJC) opgezet, waarbij de jeugd is samengevoegd. Wacker is een club met veel betrokken mensen. Voetbal en respect staan natuurlijk voorop maar we zijn daarnaast ook een vereniging die een actieve rol heeft in De Wijk en omstreken.

Ga door met lezen van "Vacature Voetbalvereniging Wacker "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 28
RUINERWOLD - Wij zijn op zoek naar jong talent, wij zijn op zoek naar jou...Op zaterdag 3 juni wordt het NK Forelvissen Jeugd voor de 2e keer gehouden. Wij zoeken drie enthousiaste jonge forelvissers om voor ons wederom de titel te winnen. Op zondag 30 april 2017 van 13.00 - 16.30 uur houden wij de "selectie" voor het Woldstek jeugdteam.


Jeugdteam 2016 (Dylan Vuurpijl, Donny Mussche en Jaimy Vuurpijl)


Ga door met lezen van "Woldstek op op zoek naar jong talent!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 28
STAPHORST - Ongeveer 200 deelnemers hebben zich ingeschreven voor de tweede triathlon van Staphorst. Zo’n 110 deelnemers starten individueel en zo’n 30 teams starten in estafettevorm. De deelnemers hebben de keuze gemaakt tussen een kwart of achtste triathlon. De wedstrijd vindt op zaterdag 6 mei 2017 plaats. De start en finish van de triathlon vindt plaats bij zwembad de Broene ‘eugte aan de J.J. Gorterlaan.

Ga door met lezen van "Triathlon Staphorst"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Apr 28
FORT - Elkaar ontmoeten onder het genot van een heerlijke kop eigengemaakte soep kan weer in Fort op dinsdag 9 mei, ook is er eigengemaakt brood en boerenkaas. Onderons bij de soep is inmiddels een begrip geworden in Fort. Gezellig met elkaar eten en samen in gesprek in het dorpshuis De Snikke. De inloop is vanaf 12.00 uur. Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd, de richtprijs is € 3,00. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lotte Koolhof: lottekoolhof@welzijndewolden.nl of 0528-378686.

Geplaatst door B S

Tweet This!