'

Jun 1
DRENTHE - Met ingang van 1 juni 2017 is Harry Tupan benoemd tot nieuwe algemeen directeur van het Drents Museum in Assen. Samen met een nog te werven zakelijk directeur gaat Tupan het tweehoofdige bestuur vormen van het museum. Sinds het vertrek van Annabelle Birnie afgelopen 1 mei was Tupan al waarnemend directeur.

Ga door met lezen van "Harry Tupan nieuwe algemeen directeur Drents Museum"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 1
BROEKHUIZEN - Bij een ongeval op de N375 ter hoogte van Berghuizen is een automobilist gewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak botste een personenauto bij een oversteek in de zijkant van een bedrijfsbus. De politie onderzoekt het ongeval. Het slachtoffer is afgevoerd naar het ziekenhuis.


Foto: Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 1
STAPHORST - Op zaterdag 3 juni komt de Sigma verfdokter verfadvies geven bij Boer Staphorst. Voor alle vragen over het schilderen van het huis aan de buiten- en binnenkant kun je bij de verfdokter terecht. Op deze dag laat de verfdokter verschillende voorbehandelingen en toepassingsmogelijkheden van een mooi stukje schilderwerk zien. Na deze theorie volgt de praktijk. Zoals een demonstratie deuren verven en advies over hoe je moet plamuren. Kom langs bij Boer Staphorst en profiteer van gratis advies op maat! Voor meer informatie: https://www.boer-staphorst.nl/sigma-verfdokter-3-juni/

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 1
DE WIJK - Creatief bezig zijn kan weer tijdens het Crea Café in de bibliotheken van de Wijk. Op donderdag 8 juni vindt alweer het laatste Crea Café van dit seizoen plaats. Heeft u zin om creatief bezig te zijn en nieuwe mensen te ontmoeten dan bent u van harte uitgenodigd! Het is de bedoeling dat u uw eigen knutsel- of handwerkje meeneemt.

Ga door met lezen van "Laatste Crea Café van het seizoen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 1
'Af en toe wat kibbelen, en het weer goed maken’.

DE WIJK - Het was woensdag 31 mei dubbel feest aan de Postweg in De Wijk. Henk Hoogeveen en Geertje Hoogeveen- De Vries vierden deze dag hun diamanten Bruiloft. En de heer des huizes vierde tevens zijn 83e verjaardag. ‘We zijn op mijn verjaardag getrouwd, dat was goedkoper’ grapt Henk. ‘Ik kreeg haar als cadeau’. Wijzend op zijn twee jaar jongere echtgenote. ‘En dat kost hem nog elke dag geld’ lacht Geertje.


foto: BS/weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Echtpaar Hoogeveen-De Vries 60 jaar getrouwd"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 1
RUINERWOLD - Bibliotheek Ruinerwold heeft weer een heleboel boeken afgeschreven om ruimte te maken voor nieuwe exemplaren. Daarom worden tijdens de hele maand juni afgeschreven boeken verkocht.

Ga door met lezen van "Verkoop afgeschreven boeken in Bibliotheek Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!