TokoNip, voorheen Blokker Staphorst
'

Jun 2
REGIO - Aankomend weekend vindt de Fiets Tweedaagse plaats. Om het 65-jarig jubileum van RCN Vakantieparken te vieren, wordt de Fiets tweedaagse gekoppeld aan een bijzondere actie. In samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds en Hetvakantiebureau.nl krijgen honderden eenzame ouderen een geheel verzorgd verblijf bij RCN Vakantieparken.

Ga door met lezen van "Kom fietsend in actie voor eenzame ouderen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 2
RUINERWOLD - De Franse markt met kunst en brocante wordt dit jaar op zondag 18 juni achter café de Kastelein in Ruinerwold gehouden. De markt wordt ingevuld met kunstenaars uit de omgeving, die hun werken laten zien en verkopen. Er zijn ook kramen met kruiden, kleding, ijs, oude boeken en brocante.

2 juni 001

Ga door met lezen van "Franse Markt in Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 2
ZUIDWOLDE - Museumboerderij-galerie New Greenwich Village aan de Willem Moesweg 25 in Zuidwolde opent op tweede pinksterdag de deuren weer. Dan vindt om 15.00 uur de opening plaats van de Zomerexpositie met kunst van onder andere Henk Baron, Will Berg, Willem G. van de Hulst, Clive Miller en Coba en Walter Stoelwinder. Er zijn beelden van Marijn Boersma, Getty Kramer en Bastiaan de Groot, terwijl ook de vaste collectie te bezichtigen is. Verder is er glaskunst van Harma Wierbos en zijn er sieraden van Gerda Hansma.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 2
Begeleid door Beeldend kunstenaar Elisa van den Berg

ECHTEN - De natuur is geheel compleet, toch kun je als mens toevoegen. Het thema van deze workshop is : Zomerbloei. Beleef de verbindende werking van deze workshop tussen natuur en de mensen. We gaan stap voor stap samen het avontuur aan om naar een vorm te gaan.

Ga door met lezen van "Workshop Natuurkunst"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 2
RUINEN - In deze periode heb je veel kans om reeën te zien in Nationaal Park Dwingelderveld. In de maanden juni en juli vertrekt een gids van Natuurmonumenten iedere zaterdagavond om op zoek te gaan naar deze dieren. De tochten vertrekken vanaf verschillende startpunten. Een volledig overzicht, vertrektijden en aanmelden voor deze tochten op www.natuurmonumenten.nl/bcdwingelderveld.


foto: Andy Luberti

Ga door met lezen van "Op zoek naar reeën in het Dwingelderveld"

Geplaatst door B S

Tweet This!