'

Jun 3
RUINEN - Vrijdag 2 juni is de POP voor Ruinen, de grote verdeelkast waar alle vezels op binnenkomen, geplaatst bij de COOP in Ruinen! Hierna gaan de eerste twee graafploegen aan het werk in de kern. Elke week komen er twee ploegen bij tot we na 4 weken op de volledige sterkte van 8 ploegen zijn.

Ga door met lezen van "Verdeelkast glasvezel geplaatst"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 3
REGIO - Vijf samenwerkende cafés openen hun deuren op tweede pinksterdag voor het tweede Rondje Amstel. De eerste twee edities waren een succes, voor dit jaar hopen de vijf kroegbazen op nog meer enthousiastelingen die de ronde van 30 kilometer fietsend, met de solex, step of auto af willen leggen. Vijf cafés die Amstel Bier schenken, slaan wederom de handen ineen: Brinkzicht in Ruinen, Frederikshaven in Uffelte, ’t Knooppunt in Havelte, De Kastelein in Ruinerwold en café Oosteinde. Starten voor de tocht kan ook nu weer bij alle kroegen.

Ga door met lezen van "Rondje Amstel langs dorpscafés"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 3
REGIO - De pokerrun voor motoren is na 5 jaar een begrip geworden onder vele motorrijders in Drenthe en Overijssel. Op Zaterdag 10 juni vindt deze happening wederom plaats waarvoor maar liefst 12 regionale clubs zich inzetten, o.a. de Bikers Club in Meppel.

Ga door met lezen van "Motorrijders rijden voor goed doel"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 3
Marcus Koetsier hangt schoenen aan de wilgen. Met pijn in het hart.

RUINERWOLD - Na 20 jaar in eerste elftallen van Vitesse'63, FC Meppel en Ruinerwold zet Marcus Koetsier (Koetse) een punt achter zijn voetbalcarrière. Op vrijdagavond 2 juni was er een afscheidswedstrijd georganiseerd, waarin Marcus met en tegen zijn teamgenoten van nu en van toen voetbalt.

Ga door met lezen van "VV Ruinerwold neemt afscheid van superspits "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 3
MEPPEL – Op de A32 bij Meppel is een automobilist met z’n wagen op de kant in de berm beland zaterdagochtend. De bestuurder raakte hierbij gewond. De brandweer kwam ter plaatse om assistentie te verlenen. Over de oorzaak van het ongeval is nets bekend.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 3
LINDE - Op woensdag 7 juni, ’s middags om 14.30 uur, zal burgemeester Roger de Groot het informatiebord onthullen. Het informatiebord is tot stand gekomen op initiatief van de Oudheidkamer Zuidwolde en Plaatselijk Belang Linde en werd financieel mogelijk gemaakt door de Gemeente De Wolden. U bent van harte welkom om aanwezig te zijn bij de onthulling van het informatiebord.

Ga door met lezen van "Onthulling informatiepaneel bij prehistorische grafheuvels"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 3
DE WIJK - ‘Een sociaal gebeuren’, zo omschrijven voorzitter Jan Lubberink en Henk Kamerman van de stichting CH de Wijk het Pinksterconcours. Van vrijdag tot en met maandag wordt drie dagen gesprongen in de idyllische omgeving van landgoed Dickninge. Gewoon op gras, maar dan wel een mat die met bijzonder veel liefde wordt verzorgd. En dat al ruim tachtig jaar.


archief BS/weblog-dewolden - Albert Zoer in actie

Ga door met lezen van "CH De Wijk met Pinksteren"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 3
REGIO - De ziekte ALS (Amyotrofische Laterale Sclerose) is één van de meest ernstige en invaliderende aandoeningen van het zenuwstelsel. MC De Antrappers uit De Wijk ondersteunt al een aantal jaren “Stichting Het Glazen Huis” in Gramsbergen. Deze stichting zamelt al jaren geld in voor de stichting ALS Nederland.

Ga door met lezen van "Motorrijden voor ALS"

Geplaatst door B S

Tweet This!