TokoNip, voorheen Blokker Staphorst
'

Jun 4
WAPSERVEEN – Voor de inwoners van Wapserveen is het aftellen tot het jaarlijkse dorpsfeest begonnen. Op 10 en 11 juni barst het los. Tal van activiteiten staan er ook dit jaar weer op het programma, dat zich in en rondom de feesttent zal afspelen. De traditionele optocht is daarbij elk jaar een van de hoogtepunten tijdens de festiviteiten. Het thema dit jaar is ‘Beestenboel’.

Ga door met lezen van "Wapserveen heeft zin om feest te vieren"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 4

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 4
DRENTHE - Logeerkring Drenthe, onderdeel van MEE Drenthe, ondersteunt gezinnen waarin de zorg voor één van de gezinsleden een grote rol speelt. Zij doet dit door gezinsleden de kans te bieden om af en toe een dag of weekend door te brengen bij een vrijwillig gastgezin. Om dit mogelijk te maken is MEE Drenthe op zoek naar nieuwe gastgezinnen en logés in Drenthe en omgeving.

Ga door met lezen van "Logeerkring zoekt nieuwe gastouders"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 4
MEPPEL – Bij een uitslaande brand aan de Steenwijkerstraat in Meppel is asbestvrij gekomen. De brand brak van zaterdag op zondag rond vier uur snachts uit in een leegstaande woonboerderij. De brandweer rukte met groot materieel uit. Maar de woning stond toen de brandweer ter plaatse kwam al volledig in brand. De woning kan als verloren worden beschouwd. Brandstichting word niet uitgesloten.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 4
IJHORST - Natuurbeschermingsvereniging “IJhorst-Staphorst e.o.” bestaat dit jaar 60 jaar en organiseert daarom een Natuur Beleefdag op maandag 5 juni (2e Pinksterdag) van 11.00-17.00 uur bij de Zwarte Dennen, boswachterij Staphorst

Ga door met lezen van "Natuur Beleefdag 2e Pinksterdag"

Geplaatst door B S

Tweet This!