'

Jun 5
RUINERWOLD - Om de periode naar de zomervakantie toe te overbruggen bestaat bij KIOS de mogelijkheid voor de aspiranten, junioren en senioren, en iedereen die verder mee wil doen, om op de vrijdagavonden lekker prikken, tienen of hoe je het maar wilt noemen. Gewoon schieten en scoren op elkaars korf (3,5 meter hoog, 6,5 meter van elkaar, geen doorloopbal).

Ga door met lezen van "Korfschietend naar de vakantie"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 5
DE WIJK - Bij woonzorgcentrum Dunninghe staat de deuren voor iedereen open. Zo is iedereen van harte welkom voor een activiteit, kop koffie en voor een warme maaltijd. In de maand juni vinden de volgende activiteiten plaats, waar u bij aan kunt sluiten.

Ga door met lezen van "Activiteiten maand juni in woonzorgcentrum Dunninghe"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 5
DARP – De dorpen Darp, Havelterberg en Busselte zijn weer klaar voor het jaarlijkse volksfeest. Dit staat gepland op 9, 10 en 11 juni. De feestcommissie verwacht dat een ieder weer zijn best zal doen om het dorp zoveel mogelijk te versieren. De keuring van de versierde straten vindt donderdagavond al plaats.

Ga door met lezen van "Darp gaat drie dagen feest vieren"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 5
DE WOLDEN - De Historische Vereniging De Wijk - Koekange organiseert dit seizoen mooie wandelingen langs historische plaatsen in het dorp De Wijk en het prachtige Reestdal. De eerstvolgende wandelingen vinden plaats op zaterdag 10 juni en donderdag 15 juni om 14.00 uur.

Ga door met lezen van "Wandeling langs historische plaatsen in De Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 5
Docent Nederlands bij RSG Wolfsbos valt op door goede referenties

REGIO - Vanaf januari jl. staat Sander Aarst als vervangend docent Nederlands, voor de klas bij RSG Wolfsbos. Aarts, voorheen journalist, volgt nu de docentenopleiding. “Naast mijn opleiding, ben ik als uitzendkracht werkzaam bij Randstad. Zo werk ik als docent Nederlands op verschillende scholen en doe veel ervaring op.

Ga door met lezen van "Goede docenten zijn schaars"

Geplaatst door B S

Tweet This!