'

Jun 6
MEPPEL - Voor iedereen die graag zingt of zou willen zingen organiseert Spark Your Life de ‘Zing Jezelf Blij’-avond. Het is niet belangrijk of je van jezelf vindt of je wel of niet kan zingen. Zingen is voor iedereen gezond en maakt zelfs gelukkig. Wanneer je zingt worden er namelijk hormonen (bijv. endorfine) aangemaakt die ervoor zorgen dat je je energieker en vrolijker gaat voelen.

Ga door met lezen van "Zingen maakt gelukkig"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 6
De Maag Lever Darm Stichting slaat alarm voor 2 miljoen buikpatiënten

DE WOLDEN - De collecteweek van de Maag Lever Darm Stichting gaat van start op maandag 12 juni. Tijdens de collecteweek slaat de stichting letterlijk alarm voor de 2 miljoen buikpatiënten die dagelijks beperkingen ondervinden als gevolg van hun ziekte. Vanaf maandag 12 juni gaan door het hele land ruim 14.000 collectanten langs de deuren om geld op te halen.

Ga door met lezen van "Collecte Maag Lever Darm Stichting"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 6
MEPPEL - Op dinsdagavond 13 juni 2017 houdt pastoraal psycholoog Gyöngyi Kovács uit Kampen van 20.00 tot 21.00 uur een bijeenkomst van zang en stilte in Zael, Zuideinde 56 in Meppel. De bezoekers zingen samen een uur lang vierstemmige liederen van Taizé en zijn vooraf en tussendoor stil. Je kunt deze eenvoudige liederen zien als christelijke mantra's. De teksten zijn kort en bondig en raken de kern van ons menszijn.

Ga door met lezen van "Liederen van Taizé in Zael"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 6
DE WIJK - Het was afgelopen weekend prima toeven op het prachtige landgoed Dickninge in De Wijk. Onder prima weersomstandigheden werd hier het Pinksterconcours verreden. Drie dagen genieten van een sfeervol paardenevenement, waarbij de disciplines springen, dressuur en de tuigpaardensport aan bod kwamen. Het stemde de organisatie tevreden.Ga door met lezen van "Albert Zoer winnaar Pinksterconcours"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 6
RUINERWOLD - Dartliefhebbers uit Ruinerwold kunnen binnenkort weer strijden tegen elkaar tijdens het Koppeldarttoernooi in Ruinerwold. Op zaterdag 10 juni staat dit toernooi gepland. Opgave is vanaf heden mogelijk bij café Centraal te Ruinerwold. Aanvang van dit toernooi is 20.00. De zaal zal vanaf 19.30 al geopend zijn. Het inschrijfgeld is tevens het prijzengeld. Opgave en informatie 0522 48 2424.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jun 6
RUINEN - Stichting Openluchtspel Ruinen is alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het seizoen 2017. Dit jaar is er gekozen voor het stuk "Een arfenis vol verrassingen", geschreven door Herman van der A. De repetities en voorstellingen staan onder leiding van Janneke Bruggink.

Ga door met lezen van "Stichting Openluchtspel Ruinen druk met voorbereidingen"

Geplaatst door B S

Tweet This!